上一頁下一頁
發新話題

貴人事忙、賤人善忘

收藏  |  訂閱
3.0k  97.2k

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-9-8 01:54 發表 查看引用來源
好似六萬既分,八個英文字母,無幾多個姐

但有人誤中流旦:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

乖喇
引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:51 AM 發表 查看引用來源

一早已FORGET HIM
ONLY睇到呢個POST 忽然無名火起:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:53 AM 發表 查看引用來源

嘩~~~ LONG TIME NO SEE~~
近排性生活如何AR? :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
唔識點講, 同女友性生活都幾好, 有時間都會玩奴, 雖然真係少左好多好少,

但係總係唔知差啲乜咁, 好似冇得出去溝女, 冇得出去食女就差緊啲野咁,

我唔係出去趙完唱, 但我都係賤架啦, 你性生活又點呀?

妖,我次次想認做主角都認唔到呀
引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:56 AM 發表 查看引用來源

但有人誤中流旦:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2012-9-8 01:58 發表 查看引用來源

唔識點講, 同女友性生活都幾好, 有時間都會玩奴, 雖然真係少左好多好少,

但係總係唔知差啲乜咁, 好似冇得出去溝女, 冇得出去食女就差緊啲野咁,

我唔係出去趙完唱, 但我都係賤架啦, 你性生活又 ...
最近果次咪同EX攪野囉~~~ :smile_03: :smile_03:
同佢玩都開心~~
因為夠粗魯

有時間再出個奴POST啦

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-9-8 01:59 發表 查看引用來源
妖,我次次想認做主角都認唔到呀

早知上次屈你係王子LA  :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 02:01 AM 發表 查看引用來源

最近果次咪同EX攪野囉~~~ :smile_03: :smile_03:
同佢玩都開心~~
因為夠粗魯

有時間再出個奴POST啦
好 等妳要訓啦:smile_o07:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:51 AM 發表 查看引用來源一早已FORGET HIMONLY睇到呢個POST 忽然無名火起:smile_o02: :smile_o02:
唔好咁火……

引用:
原帖由 manyi28 於 2012-9-8 01:48 AM 發表 查看引用來源其實開呢個post只係想宣洩吓心中嘅不快!都無諗過有咁大迴嚮......我相信呢條咸撚都應該永久收皮或者開過個新account嚟玩㗎喇...但係都係嗰句,大家成年人understood做緊乜, ...
樓主都唔好咁嬲啦,為呢D女谷氣好唔抵架

早抖啦咁多位:smile_o07::smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆