上一頁下一頁
發新話題

貴人事忙、賤人善忘

收藏  |  訂閱
3.0k  97.2k

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-9-8 01:31 AM 發表 查看引用來源算啦,遇到個最衰既咪好囉,都無得再衰咯。我記得,王子吖嘛
路路個fd又係叫王子喎!
吾通同一個人?

引用:
原帖由 wonei 於 2012-9-8 01:27 發表 查看引用來源
咁仆街既佢……咁一係咪唔好等走囉,咁大個人應該識得要尊重人啫,真係唔啱既咪圓滑D囉,我唸你都唔會迫佢去攪掛:smile_45:

咁人地靚仔丫嘛 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 alstom 於 2012-9-8 01:38 AM 發表 查看引用來源
路路個fd又係叫王子喎!
吾通同一個人?

路路老公叫天子...

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:39 AM 發表 查看引用來源

咁人地靚仔丫嘛 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
哈哈令仔 死得:smile_o06:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:36 AM 發表 查看引用來源

早知開埋佢名~~~
等佢以為無得係呢度玩都好:smile_34: :smile_34: :smile_34:
果d人,可能有幾個分身啦~ 黃左一個咪用第二個~ 開之不盡...哈哈~

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-9-8 01:38 發表 查看引用來源
當然。佢係咪最賤我唔知,但你就係寫得最抵死,d曲線又最到位囉,呵呵!

我由始至終無話佢呃西屌~~
反正係我自願~~~
但事後佢用既"分開"手段好黑我憎~~
要同我鬥"賤" 佢就一定係輸晒~
最攪笑係佢有FRD係第3者面前話我有問題
做咩要出咁樣既POST去話佢WOR :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:39 AM 發表 查看引用來源咁人地靚仔丫嘛 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
佢係覺得自己靚仔定真係靚仔先??:smile_45::smile_45:仲有喎,邊個話靚仔唔洗尊重人架先,佢覺得自己高高在上,唔啱既咪食個飯睇場戲咪走囉,咁有型……又要威又要帶頭盔

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-9-8 01:39 AM 發表 查看引用來源路路老公叫天子...
眼訓得滯,記錯tim!
同路路講聲吾好意思!

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-9-8 01:41 發表 查看引用來源

果d人,可能有幾個分身啦~ 黃左一個咪用第二個~ 開之不盡...哈哈~

我一定趕盡殺絕囉:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2012-9-8 01:42 AM 發表 查看引用來源

我由始至終無話佢呃西屌~~
反正係我自願~~~
但事後佢用既"分開"手段好黑我憎~~
要同我鬥"賤" 佢就一定係輸晒~
最攪笑係佢有FRD係第3者面前話我有問題
做咩要出咁樣既POST去話佢WOR :smile_13: :smile_13 ...
吓 可以咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆