上一頁下一頁
發新話題

電影少女 (3)---- 大吉大利大波大 (3)

收藏  |  訂閱
206  34.3k

引用:
原帖由 assault 於 28-2-2017 22:33 發表 查看引用來源

寫哂今次哩個故事先再寫高雪男的故事,詳見高雪男的故事#473
要求衰佬高志文加戲份:smile_38:

引用:
原帖由 assault 於 1-3-2017 07:46 發表 查看引用來源

老實講叫得'高雪男的故事',一切都以佢為主打,其他人都係配角襯托住佢;而且故事去到尾段,夾硬加嘅就變咗好似暴龍哥要加佢頭騾咁。
寫個高志文獨男的故事囉,起碼爆龍哥隻騾仔有名提下嗎?:smile_38:

引用:
原帖由 assault 於 1-3-2017 20:13 發表 查看引用來源
响高雪男的故事再分拆,當時有打算寫Kate同埋cathy兩姊妹獨立故事,但係太耗精神時間,所以作罷;而諗唔到高志文有咩juicy,最juicy嘅只會係佢同呀妹做出不倫行為,咁當然唔會寫。
如果好想高志文有故事嘅,我 ...
多謝先,小弟寫緊一個故事,都係你寫番

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-1 10:20 PM 發表 查看引用來源

多謝先,小弟寫緊一個故事,都係你寫番
吹開個post比人cut,無奈係呢度借一借a兄地方吹水。。。希望唔好介意
不過近日小弟無回a兄d文,係因為呢幾日有堂要上,明日開始會追翻

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-3-2017 13:40 發表 查看引用來源

吹開個post比人cut,無奈係呢度借一借a兄地方吹水。。。希望唔好介意
不過近日小弟無回a兄d文,係因為呢幾日有堂要上,明日開始會追翻
Post比人cut?

引用:
原帖由 assault 於 2-3-2017 17:13 發表 查看引用來源
聽晚開始寫故仔,其實內容都幾多,但希望能夠一晚、以及一章完成。
最緊要吸晴:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆