上一頁下一頁
發新話題

徵壞女人玩文字SEX~

收藏  |  訂閱
115  8.0k

Del.......

回覆 10# Ida挨打 的帖子

你好呀,挨打,我係維修仔華哥呀

引用:
原帖由 goldberg 於 2020-1-13 01:59 發表 查看引用來源
你好呀,挨打,我係維修仔華哥呀
即係唔維修水喉啦,走上嚟蛇王

回覆 13# Ida挨打 的帖子

咁你通常喜歡乜故事?

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-1-13 16:08 發表 查看引用來源
咁你通常喜歡乜故事?
上司下屬。鄰居。半推半就。。。。

回覆 15# Ida挨打 的帖子

哦~~~~即係純情女下屬巧合地搬左去咸濕男上司既隔離,成為左鄰居,因為要保住飯碗之下,半推半就咁比男上司.........hohoho

引用:
原帖由 goldberg 於 2020-1-14 08:38 發表 查看引用來源
哦~~~~即係純情女下屬巧合地搬左去咸濕男上司既隔離,成為左鄰居,因為要保住飯碗之下,半推半就咁比男上司.........hohoho
呢個storyboard ok喎

回覆 15# Ida挨打 的帖子

加你傾好嗎?你用乜?

(一個炎夏的星期天下午,兩個同樣穿著小背心搭上熱褲的美女,於一間新租來的兩房單位內,忙著執拾各自的衫褲鞋襪,化裝用品。)
Ada:   熱死人咩~~仲有咁多野要執~~耶~~幾時先執得完呀!

Doris:  挨打呀挨打~~仲係度呻辛苦?!?!比你揾到間咁平又正既單位,又近公司禾,仲想點~~

Ada:  咁又係,如果唔係同果經紀熟,都無可能咁平就租到,仲有你依個好姊妹同我一齊夾租,真係開心過中六合彩呀~

Doris: 依家近左公司咁多,返工再唔怕遲啦,咁你果個老細就無得再呀之呀咗話你遲到啦。

Ada:  喂喂~~拜託今日放假就唔好提我老細啦,諗起佢成個吳岱融咁既猥瑣佬既款,笑起上黎又咸咸濕濕咁,仲有呀,我成日覺得每次同佢講野既時候,佢對死人豆豉眼硬係啤實我對野咁,硬係搞到我周身唔自在!

Doris:  咁鬼叫你對野太特出啦,我都已經係驕人既C cup啦,但係你仲要比我大幾cup, 唔岌你都對唔住自己啦,呵呵~~

Ada: 頂你咩~~就算係比人岌,都唔想比果咁既咸濕猥瑣佬岌囉,起碼都要好似你boss咁,成個george clooney咁,有型又有man味既岌就差唔多。

Doris: 咁又係,我老細都算係男人中既男人,又有事業又有修養,仲好錫老婆添,因為成日都要我幫佢買花呀買小禮物黎氹佢老婆,依D男人真係同恐龍一樣已經絕種。

Ada: 哦~~~你死啦!!一提你boss, 你即刻發晒姣咁,你睇下你,仲濕晒添呀!!

Doris:  癡線㗎~咩濕晒呀~~

Ada:  哈哈,唔駛咁緊張,我係話你執屋執到滿頭大汗,成面都濕晒je~~哈哈

Doris:  費時採你,快手D執屋啦。

(Ada與Doris正正係好閨蜜,兩位同樣係天使面孔配魔鬼身材,又係同公司既好同事,同樣係兩個部門經理既秘書,但最大分別係,一個boss係男人中既男人,另一個卻係渣男中既渣男)

待"濁"

引用:
原帖由 goldberg 於 2020-1-14 20:07 發表 查看引用來源
(一個炎夏的星期天下午,兩個同樣穿著小背心搭上熱褲的美女,於一間新租來的兩房單位內,忙著執拾各自的衫褲鞋襪,化裝用品。)
Ada:   熱死人咩~~仲有咁多野要執~~耶~~幾時先執得完呀!

Doris:  挨打呀挨打~~仲係度呻辛苦?!?!比 ...
個頭起得唔錯,但係。。。維修仔爛尾啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆