上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 美國狼婿--幹著那個看不起我的猶太丈母娘!(#15 本故事原形影片)

收藏  |  訂閱
63  10.4k

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2017-6-6 09:02 AM 發表 查看引用來源

哇,真的是各色囡囡都有齐呢!

不过好奇问一问,系中国后宫之中,有没有一个朝代,会有比较多种族的囡囡?小弟还是喜欢中国&# ...
係中國歷史之中 , 因為係宋代之前都係世族社會 ,
除左五胡十六國  北朝之外 , 後宮其實都係世族 ...
咁自然唔太大可能有各種族囡囡拉

反而係元明清三代 , 各種族囡囡比較多 :
元朝--蒙古囡囡  漢人囡囡  西域囡囡  朝鮮囡囡(奇皇后)
其中除左奇皇后 , 元朝皇后幾乎全部出自蒙古弘吉勒部
明朝--蒙古囡囡  漢人囡囡  朝鮮囡囡  苗族囡囡
清朝--滿州囡囡  漢人囡囡  蒙古囡囡  新疆囡囡(香香公主)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

近排忙,暫時未睇你編文,支持你先,不過睇主題,好似你又編舊作差唔多嘅!唔會新樽舊酒,遲再睇你編文,搵食搵食緊要:smile_35:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-6-12 04:45 PM 發表 查看引用來源
近排忙,暫時未睇你編文,支持你先,不過睇主題,好似你又編舊作差唔多嘅!唔會新樽舊酒,遲再睇你編文,搵食搵食緊要:smile_35:
好似你又編舊作差唔多嘅 ... 你係指<外母淫辱日記>???

唔同架 , 唯一相同既就係對象都係外母 ... 同埋外母都唔係好情願 ,
不過其他就全部唔同 !!!
仲有呀今次無爆菊花架 , 其實都可以話係輕口味 , 我唔想劇透太多 ,
唯一可以講既係--亮點在對白

同時希望大家睇下我有無譯錯(指頭四段) , 事關小弟英文唔係好好 :

頭四段的原形--0:00-2:06
搜尋影片 : Blonde angry milf suck dick
尾四段的原形--0:00~1:33(這部份有改動)
搜尋影片 : Angry MILF From ExposedCougars.com Finds Her Relief Sucking Cock

另外 , 第五~十二段係半參考  半原創 , 十三~十六段係原創

近排岩岩忙完 , 本來唸住寫兩篇明星色文(不公開)自娛下 ,
結果唸左兩日都係無寫 ... 寫我個年代(90-10年)果D女星???
但E+睇報紙見到佢地己經花殘粉退 , 己經唔係好寫得落手 ;
但寫E+果D女星咩 , 又覺得唔經又唔靚 ...

找回<星光伴我淫><惡><明星學院>來看 , 都無以前睇咁爽
可真係年紀大拉

... S兄你E+份工都真係幾忙喎 , 連周六日上來都無時間???

不過都唔緊要拉 , 我自己照UP拉 ... 本年最後篇定左係7月20出 ,
之後應該會出 , 之前比過你睇果篇長文 ... 未寫完架 ,
但都照出拉 , 唯有當爛尾文 ... 除左第一章 ,
第二章同第五都基本完成左 ; 另外E+仲寫緊一篇女性向(自認拉)作品
會幾短下  絕對輕口味 , 到時比下意見喎 !!!

近日無聊 , 為自己既作品做了一個成績表 :

<<小弟作品>>                閱覽數字
風流家政婦                  56,634
我接收了大嫂                49,220
巨棒族大戰小惡魔            21,605
艷福按摩師(艾拉篇)        36,107
陪老闆公「幹」旅行          41,526
一代女流氓--黑鬼珊傳奇       8,754
高幹子弟下鄉記              18,529
上了孩子奶媽                38,649
礦場性奴                    30,370
小醫護遇著笨綁匪            18,700
女運動員的特殊訓練          32,705
我的性啟蒙老師              25,794
怡紅院的接班人              14,072
男妓日記                    19,997
大宅失樂園                  10,774
東歐性奴死亡日記            16,710
港女的環球性旅行            33,422
我和繼女老婆的溫馨性事      45,648
貪吃的溫泉老板娘            22,390
貴婦的偷情樂事              26,854
公園流鶯--阿伯公廁          29,410
我遇上了放蕩人妻            51,539
撞破外國包租婆的性事        23,796
社工的心理輔導              27,358
崇洋妹的性奴事件薄          29,582

極級淫亂派對                56,194
老婆就是要找人來一起幹      40,010
搶我老公?就找人操爆你!    47,900
日本補救人口法案.之.捐精館30,759
爽直女孩的打賭              37,439
遇上了酷女孩                32,047
和獨裁者一夜情              29,652
愛上了迫姦的少婦            47,618
歐美「西」遊記              34,834
軍國性奴                    48,318
我體內的小妖精爆發了!      31,787
農村的母女姦淫史            56,063
我愛上了花心熟女            33,774
千金小姐之羞恥調教          99,762
插爆假專業婚姻導師          31,699
小惠的變態慾望              74,504
向淫娃報復                  34,305
我老婆是M女                51,424
新納粹的性虐列車            17,390
土耳其初體驗                17,466
我家印傭                    40,980
超強悍學姐姦了我            37,852
與母女同床                  84,024
古板女教師的肛門解放        51,120
失婚婦之小狼狗馴訓日記      52,344

女搜查官之拷問--墨西哥篇    26,652
拆解金融女強人              28,798
萌爆的遠房表阿姨            46,141
那些年,我幹過的美日俄女孩  44,449
熟女經紀業務簿              40,205
女子便器完全調教手冊        36,734
花樣少年少女失身記          52,875
新入職女業務--三個月不達標,屁股要受難了
                            27,464

紅色三個簡直一支獨秀 ... 平均都超過3萬架 !!!

師兄有料 👏👏👏

有點忙啦,不過我都略略看過你編新作,暫時我抽到時間覆你,到時會好長好長回覆你嘅,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆