上一頁下一頁
發新話題

十二年前 , 初戀集體回憶 ...

收藏  |  訂閱
87  21.7k

十二年前 , 初戀集體回憶 ...

我係到都做左cd - rom 好耐
今次係到用新 account 打返篇 , 當係初戀集體回憶 ...
講返好耐之前 我的第一個女朋友 , 樣子中中亭亭 , 但係身材幾好的 ,  34C吸手 , 又有
170 CM .
我地係F7 一齊的  
果時好ON9的單純 , 覺得拍拖吾應該有性
我記得第一次同佢去拍拖 , 在長洲東堤沙灘反而係佢矣落我到 ,
跟觸住我隻手去摸佢個波 ...
吊 ! 真係好大 . . . 我扯到硬晒 ...
跟住就係咁車 ... 對於一個以往只係沈沒於 AV 的 青頭而言 , 已經係好能幸福 ...

十二年前 , 初戀雜體回憶 ...

之後幾日 , 放學佢尼左我屋企 ,
其他人返晒工未返 , 得我地2個人 ...
開頭我地坐係疏化  就睇 VCD ,
睇睇下 , 佢矣落尼 咁就開始車 ,
開始試伸條利過去 , 佢又識得用牙輕輕咬 , 用佢條利捲我條利
吊 ! 真係正 , 睇咁多愛情片 , 終於有機會試 ...

跟住 由於之前 , 可以摸波的APPROVAL ,
我就伸隻手埋去摸下摸下,
: 入房先LA ...
我諗諗 : 係WOR , 訓底舒服D
咁就車住入到房

跟住又點

入到房 ,我放佢落 一張2尺半的床 ,
2個人來說 , 好窄 ...
但係 好過係 疏化 ...

我雖然冇什麼經驗 , 但我記得我老表講過 : 錫D女耳仔 , 佢地就軟晒 , 任你舞 ...
尼個係佢去美國留學左第一個SEM的總結
的而且確 , 我見佢好ENJOY咁 ,
吊 , 平時佢有 D 男仔頭 , 尼刻見佢合晒眼 , 個咀半張半合 , 有D怕痕 , 又想你 KEEP GOING .
咁我就keep going la , 用口含住 佢耳仔 , 一路輕輕咬 , 一路伸利奶佢耳仔

呀係wor , 我原先想查波的 ...
跟住我伸手 去查 , 好大 , 真正吸手 ,
我終於明白 實踐 的重要 , 成日聽什麼叫吸手 ,
我終於明 la ,重要係我條女的

不過 , 查吾落去 - 好硬 .
原來係個硬bra , 好討厭 ...
要點除 , 對一個青頭來說都 係一個學問
一來吾知個扣係邊 , 二來 吾知個扣要點解
對於一個初哥尼講 , 有d應付吾來 ,
吾理la , 除左佢件校服恤衫先 , 跟住見到一個黑色bra ,
半罩杯形 , 雪白的乳房將佢地填至滿瀉 ,
嘩 , 我吾解佢住la , 控個頭埋去 , 用塊面係咁轉 係咁轉 ,
好似中左 六合彩 咁轉d 銀紙 .

但係 , 都重未解到迷 ...
我一彷眼看到 書桌面上的鐘 , 5時半 .
跟據 往積我老媽 6時15分 就會回到來 ...

仆街 , 重要多個時間值問題 ,
究竟過吾過到 charter one ,   
吾理 la
我做左個吾係好理性的決定 ,
我將2隻手的手指公同食指 , 分別由bra邊鑽入她的雙乳 ,
我第一次 摸到乳頭 la ,
好似考古咁輕輕 搓 ,
我女朋友 , 開始 輕輕咁 呻吟 ,
我 碌 9 硬 晒 , 同時我 feel 到佢乳頭都開始硬 .
我重係 bra邊見到 4份 1 的乳暈 ,
而 ... 吾係 粉紅的 ?!
尼下同我想像出現左 system error , 我detect 到茅盾   

真係啡左D ,
由其佢對奶好能白 , 個LIN 啡 睇起上來又特別啡咁 .

我問 : 點解吾係粉紅色既 ?
佢冇笞

跟住我地就 STOP 左 , 佢𤥢返衫走

引用:
原帖由 十二年後 於 2012-11-27 06:45 PM 發表 查看引用來源真係啡左D ,由其佢對奶好能白 , 個LIN 啡 睇起上來又特別啡咁 . 我問 : 點解吾係粉紅色既 ?佢冇笞 跟住我地就 STOP 左 , 佢𤥢返衫走
比我星巴你先走

引用:
原帖由 cindybebe 於 2012-11-27 07:13 PM 發表 查看引用來源
比我星巴你先走

X 100:smile_o01:

俾其他仔啜得多咪變深色囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆