上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.3k

謝謝收看。

呢度變咗寫故/文學嘅?

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-16 11:02 發表 查看引用來源
呢度變咗寫故/文學嘅?
無水吹咪寫下故仔🤣🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-16 11:04 發表 查看引用來源
無水吹咪寫下故仔🤣🤣
我而家夜晚得閒咗, 話說個仔早兩個禮拜返屋企陪媽咪同細佬過生日嗰個週末, 點知就喊哂話唔肯返爺爺嫲嫲屋企住, 所以我老婆話叫佢搬返去, 寧願自己辛苦啲, 不過都肯應承週末跟我返去瞓一晚

呢兩個星期學校放學期假, 所以攞咗好多日假陪佢哋兩兄弟出去玩, 費時留喺屋企嘈住媽咪做嘢

今個星期返兩日工又走去及下女, 嗰位瘦底大波人妻著咗件低領白色緊身衫, 見到少少罅, 唔知係咪件衫緊得濟, 對波好似壓扁咗啲咁, 睇落冇咁大

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-16 11:00 發表 查看引用來源

短短三日兩夜散心之旅後,我不留戀地Block了Mandy的通訊錄,從此在各自的世界裡消失,而P在兩個星期後傳了一個短訊給我,內容大致係講點解咁耐我唔搵佢,仲同我講我哋關係正式結束,原來短短兩星期可以發生好多事情,呢個P已經搭 ...
點解會係一個讀緊中學嘅人妻呢,真係耐人尋味

引用:
原帖由 米小寶 於 2020-7-16 12:38 發表 查看引用來源

點解會係一個讀緊中學嘅人妻呢,真係耐人尋味
係有個讀緊中學仔仔🤣

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-16 12:33 發表 查看引用來源

我而家夜晚得閒咗, 話說個仔早兩個禮拜返屋企陪媽咪同細佬過生日嗰個週末, 點知就喊哂話唔肯返爺爺嫲嫲屋企住, 所以我老婆話叫佢搬返去, 寧願自己辛苦啲, 不過都肯應承週末跟我返去瞓一晚

呢兩個星期學校放學期假, ...
香港近排疫情反覆,有女都唔敢沙沙滾。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-16 11:00 發表 查看引用來源

短短三日兩夜散心之旅後,我不留戀地Block了Mandy的通訊錄,從此在各自的世界裡消失,而P在兩個星期後傳了一個短訊給我,內容大致係講點解咁耐我唔搵佢,仲同我講我哋關係正式結束,原來短短兩星期可以發生好多事情,呢個P已經搭 ...
都話你架啦!😏😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 13:42 發表 查看引用來源
都話你架啦!😏😏😏
話我咩呢?唔多明

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-16 13:59 發表 查看引用來源
話我咩呢?唔多明
仲話好老公,你曳左就變唔反好老公

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆