上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.3k

<續289#>

我倆忘形的吻着對方,舌頭互相交纏,由走廊錫到床上,我解開Mandy的上衣,紫色蕾絲胸圍包住那白滑的乳房,我解開胸扣,Mandy突然雙手一遮,我停了下來說:「你未Ready?」佢擰擰頭答:「不如沖完涼先再做好嗎?」我拉一拉佢起身,胸圍徐徐跌在床上,一對36D加上粉色乳頭的乳房,呢種視覺效果令我的肉棒起了反應,而她視線正望住我脹大了的子孫根。
我拖佢進入沖涼房,快速解去身上束縛,而佢脫掉餘下的短裙及與胸圍一套的紫色內褲,我仔細掃描她的銅體,腰部有少少贅肉,但不算太肥,而那三角地帶的毛毛不算濃密,好明顯有修剪過。我倆企進浴缸開着花灑,Mandy的手塗上梘液,捉住我的肉棒前後搖晃着.....。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-10 09:04 發表 查看引用來源

我倆忘形的吻着對方,舌頭互相交纏,由走廊錫到床上,我解開Mandy的上衣,紫色蕾絲胸圍包住那白滑的乳房,我解開胸扣,Mandy突然雙手一遮,我停了下來說:「你未Ready?」佢擰擰頭答:「不如沖完涼先再做好嗎?」我拉一拉佢起身,胸圍徐徐 ...
摸完之後含你吖嘛

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-10 09:39 發表 查看引用來源
摸完之後含你吖嘛
無咁容易畀你估到,故仔呢d嘢任我點寫都得。😏😏

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-10 10:19 發表 查看引用來源
無咁容易畀你估到,故仔呢d嘢任我點寫都得。😏😏
哈哈咁你再寫囉

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-10 11:13 發表 查看引用來源
哈哈咁你再寫囉
加咗圖會唔會代入感多d,會有更多畫面?
見你咁想主角畀人含,我就詢眾要求,朝呢個方向寫。🤣🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-10 11:17 發表 查看引用來源
加咗圖會唔會代入感多d,會有更多畫面?
見你咁想主角畀人含,我就詢眾要求,朝呢個方向寫。🤣🤣
係呀,快啲寫啦😏😏

<續291#>

「你細佬好脹好大啊!」Mandy好似發現新大陸咁好專注睇住我條肉棒。我笑笑答:「個個男人都係咁上下,我唔覺有咩特別囉!」「你比我男友果條長啲同粗啲。」佢溫柔的雙手加上梘液不停前後咁郁,我感到有啲想射的感覺,為咗唔係佢面前咁失威我立即嚟個反客為主,雙手塗上梘液進攻Mandy上下兩路,「唔......唔......」佢皺起眉頭低吟着。我左手不斷搓佢乳房,而右手就係佢的陰唇周邊遊走,佢放開捉住我肉棒的手,攞起花灑幫我沖身,我繼續進攻佢下路,開始捽佢已凸起的豆豆。
Mandy雙腿微微張開,關上水掣,右手捉緊我左臀,而左手就扶住浴缸邊,腰子微微一彎,我感到整隻右手都佈滿佢啲淫水,我快速係佢豆豆及陰唇外圍猛咁捽,佢好用力捉實我手臀,整個人抽搐咗幾下,就跪咗係浴缸裡面,而我手臀就被佢啲無情力整紅留底咗個手印,我倆離開浴缸打算抹身,Mandy突然整個人跪了下來,隨即我的肉棒帶來一陣暖意,她的小嘴將我整條肉棒吞下......。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-10 13:32 發表 查看引用來源

「你細佬好脹好大啊!」Mandy好似發現新大陸咁好專注睇住我條肉棒。我笑笑答:「個個男人都係咁上下,我唔覺有咩特別囉!」「你比我男友果條長啲同粗啲。」佢溫柔的雙手加上梘液不停前後咁郁,我感到有啲想射的感覺,為咗唔係 ...
😏😏😏😏😏😏😏

好文,Ching,有冇粉色乳頭睇吓呀!

引用:
原帖由 taifai88 於 2020-7-10 18:41 發表 查看引用來源
好文,Ching,有冇粉色乳頭睇吓呀!
貼圖區大把有得睇啦,故仔d圖都係果度搵返嚟。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆