上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.3k

<續279#>

每年1月至3月呢段時間,係沖繩可以觀賞到座頭鯨出末,第二朝一早我便到舉辦觀鯨的公司報到,職員先講解一輪安全措施,跟住便着住救生衣坐船出海觀鯨,整個流程大約3.5小時左右,睇鯨魚係好講運氣,好好彩果日我近距離一睹座頭鯨。活動完畢望望電話,Mandy留咗幾個訊息畀我,內容大致係麻煩我送佢返酒店,想多謝我一聲,順便話請我食餐飯作賠罪。
本來我係打算婉拒佢好意,費事節外生枝,但尋晚畀佢咁樣壓一壓,加上我已經唔係啲咩好男人,心入面隻猛獸已經控制咗我手指回覆咗訊息。返到去國際通與Mandy會合便去咗間拉麵店食午餐,之後佢話尋晚宿醉未醒,個人仲暈暈地,問我可唔可以送佢返酒店,好啦!好人做到底,我就陪佢返去,送到佢入房佢拉住我關上房門,她那柔軟的小嘴正吻在我的嘴上......。

我都追緊師兄.....
個post🙈
好正呀喂~

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-7-9 13:26 發表 查看引用來源
我都追緊師兄.....
個post🙈
好正呀喂~
呢d咁普通的故仔都正?
點都好多謝你追post

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-9 11:40 發表 查看引用來源

每年1月至3月呢段時間,係沖繩可以觀賞到座頭鯨出末,第二朝一早我便到舉辦觀鯨的公司報到,職員先講解一輪安全措施,跟住便着住救生衣坐船出海觀鯨,整個流程大約3.5小時左右,睇鯨魚係好講運氣,好好彩果日我近距離一睹座頭鯨 ...
咀到埋嚟冇理由唔食既! 戲肉嚟了!

以前好似睇過!!!!

how about next?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-9 11:40 發表 查看引用來源

每年1月至3月呢段時間,係沖繩可以觀賞到座頭鯨出末,第二朝一早我便到舉辦觀鯨的公司報到,職員先講解一輪安全措施,跟住便着住救生衣坐船出海觀鯨,整個流程大約3.5小時左右,睇鯨魚係好講運氣,好好彩果日我近距離一睹座頭鯨 ...
呵呵佢錫你啦!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-9 16:43 發表 查看引用來源
呵呵佢錫你啦!
唔係錫我,係錫故仔個主角,我不是主角🤣🤣

<續281#>

雖然我唔係咩經驗都無的戇男,但係畀Mandy突如其來的舉動,我下意識推開咗佢,說道:「你做咩啊?」「尋晚咁好機會點解你唔掂我?係唔係我唔夠吸引?」佢望住我雙眼回答。Oh! My God! 到底係我幻覺定係我聽錯,我以為只有啲爛鬼電視台節目先會編到啲咁爛情節,係呢一刻我呆一呆整理思緒說:「Sorry!我已經結咗婚。」「我唔介意!」Mandy再次貼近用雙手緊緊攬住我。
「你唔好咁啦!」我試圖再次推開她,「你其實想同我做,係唔係?你下面好脹。」唉!估唔到我好兄弟出賣咗我,我也唔掩飾咁多,加強語氣說:「係!有靚女係面前,有邊個男人唔心動,但我已經係一個人夫,唔可以行差踏錯。」Mandy雙眼通紅答:「我知道你係好人,我初戀男友出面有第二個女人,我唔甘心,我要佢知道無咗佢我一樣有男人要!」女人的復仇心態真係好可怕,俗語有云:有食唔食,罪大惡極!美食當前唔去食,又點對得住自己?我用手抹去Mandy臉上的淚水,兩片嘴唇不自覺咁再次貼着......。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-9 16:46 發表 查看引用來源
唔係錫我,係錫故仔個主角,我不是主角🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆