上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.2k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-8 09:22 發表 查看引用來源
前往沖繩島的旅客最後召集,請到42號登機閘口登機......。我拿着登機證趕到閘口,登上飛機搵到座位便坐下,已經多年無單獨一人去旅行,雖然只是3日2夜的短行程,但是這個旅程足夠讓我重新去思考自己到底想怎樣,面對老婆與P的關 ...
正喎,mandy姐姐😋😋😋😋😋😋😋

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-8 09:22 發表 查看引用來源
前往沖繩島的旅客最後召集,請到42號登機閘口登機......。我拿着登機證趕到閘口,登上飛機搵到座位便坐下,已經多年無單獨一人去旅行,雖然只是3日2夜的短行程,但是這個旅程足夠讓我重新去思考自己到底想怎樣,面對老婆與P的關 ...
嘩又有故事啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-8 09:28 發表 查看引用來源
嘩又有故事啦
無故事,呢個FF出嚟😏😏

<續260#>

「Hello!你宜家得閒嗎?」
「我對沖繩唔係好熟悉,有無咩好玩地方可以介紹一下?」
「你如果收到message就覆我。」
看見Mandy傳嚟的幾個短訊,望望電話螢幕的時鐘已經是下午2點幾,我留底了一句訊息畀佢便去國際通搵食。係乘坐單軌列車途中,再次收到她的訊息「我酒店就在國際通附近,不如你嚟酒店接我一齊玩,好嗎?」可能人在異地,警戒心相對係會減弱,我好難理解一個女仔會對識咗唔夠幾個鐘的陌生人提出呢個要求,反正我又無咩特別事要做,就會一會佢啦!跟手覆了一句「好的」便到佢住的酒店大堂接佢一齊食晏。
來到國際通,先走轉牧志市場醫肚,我倆係市場揀了啲新鮮海鮮,即叫即煮即食,食飽飽就沿住有幾公里長的國際通逛逛,突然Mandy纏住我的左手,佢軟綿綿的胸部壓在我手臂上的感覺,令我的小弟起了反應,我停下腳步望一望佢說:「你做咩攬住我隻手?」佢臉紅說:「唔好意思呀!我行到雙腳好攰,想搵嘢扶一扶,嚇親你?」我扮晒無嘢答:「無!咁你要唔要搵個地方坐下休息下?」「宜家都就快天黑,不如去搵餐廳食晚飯,順便可以坐下抖下。」佢用力捉緊我手臀說。去餐廳那數十分鐘的時間,我左手不知道磨擦咗Mandy的胸部有幾多次,呢啲奇遇機會率真係萬中無一.......。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-8 10:16 發表 查看引用來源

看見Mandy傳嚟的幾個短訊,望望電話螢幕的時鐘已經是下午2點幾,我留底了一句訊息畀佢便去國際通搵食。係乘 ...
真係好特別的奇遇! 等你繼續分享~

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-8 10:16 發表 查看引用來源

看見Mandy傳嚟的幾個短訊,望望電話螢幕的時鐘已經是下午2點幾,我留底了一句訊息畀佢便去國際通搵食。係乘 ...
咁都仲話唔係故事

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-8 11:56 發表 查看引用來源

咁都仲話唔係故事
只不過係妄想一則🤣🤣😘

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-8 12:31 發表 查看引用來源
只不過係妄想一則🤣🤣😘
咁就快啲再寫啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-8 12:34 發表 查看引用來源
咁就快啲再寫啦
咁快做咩?得你睇可以慢慢寫。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-8 12:43 發表 查看引用來源
咁快做咩?得你睇可以慢慢寫。
咁你慢慢寫囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆