上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.2k

今日好悶, 由於拎咗架車去維修...............所以在家工作
啱啱個週末打咗場勁風,今日叫做有返啲陽光....... 可以洗完阿仔啲衫去曬, 不過仲係好Q凍

冇返公司其實好辛苦, 好似成個人孤立咗咁

回覆 204# mui1892 的帖子

點解咁少?好少過夜咩?

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-1 11:37 發表 查看引用來源
今日好悶, 由於拎咗架車去維修...............所以在家工作
啱啱個週末打咗場勁風,今日叫做有返啲陽光....... 可以洗完阿仔啲衫去曬, 不過仲係好Q凍

冇返公司其實好辛苦, 好似成個人孤立咗咁 ...
咁你都好悶喎你琴晚係唔係硬住訓

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-7-1 12:15 發表 查看引用來源
點解咁少?好少過夜咩?
我上次都係試過一次,我果次媽咪去咗旅行,之後叫佢上黎我屋企,我不可以出面過夜

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-1 11:37 發表 查看引用來源

冇返公司其實好辛苦, 好似成個人孤立咗咁 ...
今日香港假期,睇住新聞過日晨。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-1 12:35 發表 查看引用來源
咁你都好悶喎你琴晚係唔係硬住訓
冇喇, 唔硬好過硬, 硬咗冇得X係好辛苦㗎 (雖然以前成日都係咁)

而家返咗另一個office, 因為呢個office就嚟交返比業主, 所以都係好冷清

以前呢度有個菲律賓人妻, 豐乳肥臀 (見都就好想大力揸佢嗰隻)
而家想吸下都冇

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-1 14:30 發表 查看引用來源
今日香港假期,睇住新聞過日晨。
香港都好快玩完 (金融方面)

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-1 14:55 發表 查看引用來源

冇喇, 唔硬好過硬, 硬咗冇得X係好辛苦㗎 (雖然以前成日都係咁)

而家返咗另一個office, 因為呢個office就嚟交返比業主, 所以都係好冷清

以前呢度有個菲律賓人妻, 豐乳肥臀 (見都就好想大力揸佢嗰隻)
而家想吸下都 ...
咁又係,不過如果硬好過軟喎

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-1 15:31 發表 查看引用來源
咁又係,不過如果硬好過軟喎
有得X就話啫
不過算啦, 咪又係咁過日晨

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-1 15:38 發表 查看引用來源

有得X就話啫
不過算啦, 咪又係咁過日晨
咁可能你明天有得X呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆