上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.2k

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-30 10:21 發表 查看引用來源

其實咁係好正常 (可能我真係好虧, 我廿歲出頭嗰時先至試過一次一日內兩次, 平時做完後, 同一日根本冇可能再執多濟)
我覺得關帶套事,果幾秒停咗刺激就變軟,如果當時唔用應該可以成功插入。😅😅

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-30 12:25 發表 查看引用來源
我覺得關帶套事,果幾秒停咗刺激就變軟,如果當時唔用應該可以成功插入。😅😅
我好多時戴咗套就會軟 (成個過程要趷起身, 開櫃桶, 拆包裝, 套上JJ)
我一開始分散注意力就好易軟

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-30 12:25 發表 查看引用來源
我都覺得係架,好容易軟

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-30 13:06 發表 查看引用來源
我都覺得係架,好容易軟
所以你贊成環保d,又可以親密d。😆😆

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-30 12:44 發表 查看引用來源

我好多時戴咗套就會軟 (成個過程要趷起身, 開櫃桶, 拆包裝, 套上JJ)
我一開始分散注意力就好易軟
我諗呢d情況只會發生係我哋d中佬身上,血氣方剛的年紀未試過咁樣,所以果晚真係好尷尬。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-30 14:11 發表 查看引用來源
我諗呢d情況只會發生係我哋d中佬身上,血氣方剛的年紀未試過咁樣,所以果晚真係好尷尬。
唔係喎, 我第一次拍拖時都係咁 (嗰陣我得廿三歲)
所以嗰陣係由女友幫我戴套, 有時我為咗唔軟要靠用手去維持硬度

家陣唔知做乜鬼, 晚晚半夜都硬到支棍咁, 好辛苦

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-30 14:38 發表 查看引用來源

唔係喎, 我第一次拍拖時都係咁 (嗰陣我得廿三歲)
所以嗰陣係由女友幫我戴套, 有時我為咗唔軟要靠用手去維持硬度

家陣唔知做乜鬼, 晚晚半夜都硬到支棍咁, 好辛苦 ...
嘩咁勁呀半夜😏😏😏😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-30 14:49 發表 查看引用來源
嘩咁勁呀半夜😏😏😏😏😏
我覺得係回光反照................或者係某一個階段嘅反映

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-30 14:57 發表 查看引用來源

我覺得係回光反照................或者係某一個階段嘅反映
咁你朝早未重勁

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-30 15:09 發表 查看引用來源
咁你朝早未重勁
唔係喇, 朝早好多時係軟皮蛇

我覺得係心態影響, 夜間一個人會容易胡思亂想 所以先會硬
如果有條女喺我隔離反而又會冇乜嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆