上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.2k

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-6-23 09:40 發表 查看引用來源

生活太平淡 , 有時都想痛吓
唔識點講,我就唔多想要呢種心痛的感覺。

很傳神的描寫,有代入感!支持!

回覆 1# 剛勁的倉務員 的帖子

師兄,我嘅處境同你前半段描述好似,可惜係無你咁好彩有豔遇。

師兄加油💪🏻💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 72voilin72 於 2020-6-23 11:00 發表 查看引用來源
師兄,我嘅處境同你前半段描述好似,可惜係無你咁好彩有豔遇。

師兄加油💪🏻💪🏻💪🏻
我無咩要加油,真係有如果的話,可能呢個結果才是最好,不屬於自己的強求只會傷害更加多人,幻想同現實揀,還是FF下算了,齊人之福我無呢個命享受。
除非你枕邊人唔介意你心有第二個,你又有自信搞得掂將自己時間分畀兩個女人,如果唔係,呢d遊戲玩唔過。

啱啱食完晏, 趁開會之前蒲下頭

話說頭先落街買嘢食, 係大堂見到個靚女 (個樣/輪廓有啲似華人, 但係又鬼鬼哋) 買完返上去lunch room度一路睇電視一路食, 食食下見到佢同其他人行入嚟
睇住佢除咗見大褸, 裡面著住緊身衫+短裙 ,纖瘦得嚟個胸都唔細

不過又係得個睇字, 當係精神食糧, 呢個時刻嘅苦中作樂

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-23 11:12 發表 查看引用來源
我無咩要加油,真係有如果的話,可能呢個結果才是最好,不屬於自己的強求只會傷害更加多人,幻想同現實揀,還是FF下算了,齊人之福我無呢個命享受。
除非你枕邊人唔介意你心有第二個,你又有自信搞得掂將自己時間分畀兩個女人,如果 ...
通常係家用充足,加上聰明既女人先做得到...
否則好易炒車...

後來係點,仲有冇下文,會唔會KEEP到

:、、、、 :::::::   :  ::

引用:
原帖由 kensen 於 2020-6-23 14:59 發表 查看引用來源
後來係點,仲有冇下文,會唔會KEEP到
結局咪變回陌路人。

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-23 12:59 發表 查看引用來源
啱啱食完晏, 趁開會之前蒲下頭

話說頭先落街買嘢食, 係大堂見到個靚女 (個樣/輪廓有啲似華人, 但係又鬼鬼哋) 買完返上去lunch room度一路睇電視一路食, 食食下見到佢同其他人行入嚟
睇住佢除咗見大褸, 裡面著住緊身 ...
咁都唔錯啦,我也想有呢d福利。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆