上一頁下一頁
發新話題

更新5篇(有相)#1591女僕Daisy去應徵 #1 #1490 #1525 #1551

收藏  |  訂閱
1.7k  270.4k

引用:
原帖由 ynk697 於 2020-8-30 00:56 發表 查看引用來源
痴女正呀!岩哂我鐘意享受你又鐘意服待,一絕🤤
但佢話對住我梗係要粗野甘屌我先得🙄🙄

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-8-30 00:16 發表 查看引用來源

貼身衫都已經成日著,有次吾小心飛釘,有個男人同女人一齊迎面行過,經過我身邊時個男人開晒聲講。。。嘩嘩嘩,特lin 喎,搞到我幾吾好意思。
你就係喜歡呢啲感覺 等人地辛苦下又冇得屌

回覆 1581# 一碌棍插入3個口 的帖子

咁每個人追求都唔同既

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-8-30 01:47 發表 查看引用來源
你就係喜歡呢啲感覺 等人地辛苦下又冇得屌
其實我係著錯衫,無諗過會突點,係條街又無野做到😑
我係鍾情引人 但若果遇到個男人出聲撩番我 我就好驚。。。好似好cheap甘,勁樣衰。

試過另一次無啦啦行街又突,好彩果次去咗間鋪買咗乳貼。

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-8-30 09:35 發表 查看引用來源

其實我係著錯衫,無諗過會突點,係條街又無野做到😑
我係鍾情引人 但若果遇到個男人出聲撩番我 我就好驚。。。好似好cheap甘,勁樣衰。

試過另一次無啦啦行街又突,好彩果次去咗間鋪買咗乳貼。 ...
女人喜歡證明自己有吸引力吖嘛 你D同事都好辛苦 有得睇冇得食

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-8-30 09:40 發表 查看引用來源
女人喜歡證明自己有吸引力吖嘛 你D同事都好辛苦 有得睇冇得食
我公司有件老土嘅西裝褸俾我地著,我要咗件大一個size,所以咩野都遮晒。

只係啱啱番工頭幾日,同GM出去開會,開完會GM話去飲杯野,佢可能先發現我對波,坐底甘耐,見佢忍吾住望咗好多次,真係好想同佢講望夠未?

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-8-30 10:08 發表 查看引用來源

我公司有件老土嘅西裝褸俾我地著,我要咗件大一個size,所以咩野都遮晒。

只係啱啱番工頭幾日,同GM出去開會,開完會GM話去飲杯野,佢可能先發現我對波,坐底甘耐,見佢忍吾住望咗好多次,真係好想同佢講望夠未? ...
咁佢唔知你咁淫架嘛 知道個時會好興奮

回覆 1586# 一碌棍插入3個口 的帖子

你應該問佢要不要配番副眼鏡,清楚啲唔洗望咁耐🤣

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-8-30 10:08 發表 查看引用來源

只係啱啱番工頭幾日,同GM出去開會,開完會GM話去飲杯野,佢可能先發現我對波,坐底甘耐,見佢忍吾住望咗好多次,真係好想同佢講望夠未? ...
比我就答未望夠,已經要視姦你

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-8-30 10:16 發表 查看引用來源
咁佢唔知你咁淫架嘛 知道個時會好興奮
吾會俾佢知啦…哈哈,不過佢又真係好直接甘視姦我,好無禮貌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆