上一頁下一頁
發新話題

更新5篇(有相)#1591女僕Daisy去應徵 #1 #1490 #1525 #1551

收藏  |  訂閱
1.7k  271.0k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-16 23:16 發表 查看引用來源
整個海鮮合味道頂住先
😂😂好耐冇食,突然呢幾個月討厭左食。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-16 23:16 發表 查看引用來源
整個海鮮合味道頂住先
唔該要杯香辣海鮮味呀

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-16 23:27 發表 查看引用來源

😂😂好耐冇食,突然呢幾個月討厭左食。
杯麵我都少掂.想食麵既話我中意煮素麵自己配搭材料

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-16 23:28 發表 查看引用來源
唔該要杯香辣海鮮味呀
識食

八號風球
唔知師妹今日會唔會上嚟同大家傾吓偈呢

靚女樓主:

見係你先寫 幾年前係uwant 開咗個唔記得乜鬼post 之後有個人pm我俾Skype 心諗應該係基佬 咁冇所謂加咗先認識下 點估到咁有驚喜 對方係一個樣子中上 女醫生 有學歴有錢有地位 住九龍城 當時佢差唔多結婚 但佢係重m
佢話我知 識我之前去做義工 識咗個古惑仔開發咗佢 叫咗佢去夜總會扮雞 又去醫院搵佢玩 我半信半疑啦 不過聽落都幾刺激⋯⋯刺激咗我認識m女呢樣野 咁之後了解多啲 原來佢老公也是醫生 成日要出差 大約一個月後約咗上去佢屋企玩 第一次見就上去佢屋企 之前都有侮辱佢 但一見到真人多少有D尷尬 入屋之後傾幾句讚下佢靚女呀咁 之後佢話想去換衫 咁我梗係話ok啦 幾分鐘著件婚紗出嚟 我呆咗 佢話想我咁玩佢 之後播返佢結婚嗰日D碟我睇 想我好似佢結婚嗰日羞辱佢 我條野已經好硬 我一把打落佢度話佢賤 佢話係 仲跪係度幫我攞條J出嚟含 我扯住佢D頭髮扮嘢咁話邊個俾你含架 佢話對唔住 求你俾條大野我 流曬口水咁 我話要聽曬我話 佢話知道主人 再俾佢含多陣 我就抱佢上餐枱同佢奶西 打圈咁奶又奶下豆豆 間中條利入埋去撩 佢咬曬唇咁話好想要 屌死我⋯⋯我放返佢背向我後入 拍拍拍....再去梳化度男上大大力鋤佢 最後入佢房係佢地張床俾佢坐爆 完事之後佢攞件醫生袍出嚟話下次要着住俾我屌 有機會再分享她的故事⋯⋯完

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-8-19 11:12 發表 查看引用來源
靚女樓主:

見係你先寫 幾年前係uwant 開咗個唔記得乜鬼post 之後有個人pm我俾Skype 心諗應該係基佬 咁冇所謂加咗先認識下 點估到咁有驚喜 對方係一個樣子中上 女醫生 有學歴有錢有地位 住九龍城 當時佢差唔多結婚 但 ...
師兄個情節好似以下呢套新戲,真係堅~

https://www.hk01.com/%E9%9B%BB%E5%BD%B1/511356/alexandra-daddario%E6%96%B0%E6%88%B2%E7%8D%B2%E5%B0%81%E6%97%A5%E7%89%88-%E6%A0%BC%E9%9B%B7-%E5%BA%8A%E6%88%B0%E6%97%A5%E6%9C%AC%E9%BB%91%E5%B9%AB%E5%86%8D%E7%8F%BE%E6%80%A7%E6%84%9F?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=entertainment&fbclid=IwAR3RZUFW2MgULrkML1S0aHUnTvHKA3617ZQa4iMT2SGC95AE5Wq8MtjCxqc

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-17 03:19 發表 查看引用來源
識食
我比較喜歡食呢隻味

引用:
原帖由 koreair 於 2020-8-19 13:49 發表 查看引用來源

師兄個情節好似以下呢套新戲,真係堅~

https://www.hk01.com/%E9%9B%BB%E5%BD%B1/511356/alexandra-daddario%E6%96%B0%E6%88%B2%E7%8D%B2%E5%B0%81%E6%97%A5%E7%89%88-%E6%A0%BC%E9%9B%B7-%E5%BA%8A%E6%88%B0%E6%97% ...
最重要係真實 作可以作到好誇張

咁厲害14幾版,師姐等妳出現

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆