上一頁下一頁
發新話題

更新5篇(有相)#1591女僕Daisy去應徵 #1 #1490 #1525 #1551

收藏  |  訂閱
1.7k  271.0k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-16 22:23 發表 查看引用來源
係,自細兩樣興趣保持到而家,一樣係運動,一樣係文學.
😂😂家人教你架,學人寫文字,應該有影響先寫。

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-16 22:23 發表 查看引用來源

人妖😂😂😂

好耐冇旅行喇。。。😭
泰國通街都係.最服d德國佬.攬住d變裝人妖,玩下手仲粗壯過我,一樣可以又摸又嘴.真係勁重口味.不過個d變性變得徹底既又真係好靚.
個泰國領隊教我地去酒吧分人妖同女人:靚女既一定係人妖.豬扒先係女人😂😂😂

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-16 22:27 發表 查看引用來源
泰國通街都係.最服d德國佬.攬住d變裝人妖,玩下手仲粗壯過我,一樣可以又摸又嘴.真係勁重口味.不過個d變性變得徹底既又真係好靚.
個泰國領隊教我地去酒吧分人妖同女人:靚女既一定係人妖.豬扒先係女人😂😂😂 ...
😂😂😂豬排。。。。。

你見識到了?

華欣你去過未?

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-16 22:25 發表 查看引用來源

😂😂家人教你架,學人寫文字,應該有影響先寫。
哩樣真係唔知幾時開始,只記得細細個咩書都攞上手睇.亞媽話我用書送飯

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-16 22:29 發表 查看引用來源

😂😂😂豬排。。。。。

你見識到了?

華欣你去過未?
無去,我地去左行街食海鮮.不過千篇一律燒烤,亦都唔鮮.第二三晚拉個領隊出來帶我地去食大排檔.泰國華僑潮州人開既.一人圍返港紙唔使一百食到捧住個肚走.而且d野好好味.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-16 22:16 發表 查看引用來源
出左啦,限量版得一本鎖係我櫃桶度.
嘩,好珍藏

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-16 22:30 發表 查看引用來源
哩樣真係唔知幾時開始,只記得細細個咩書都攞上手睇.亞媽話我用書送飯
😂😂😂你媽應該好開心,咁生性呀~

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-16 22:33 發表 查看引用來源
無去,我地去左行街食海鮮.不過千篇一律燒烤,亦都唔鮮.第二三晚拉個領隊出來帶我地去食大排檔.泰國華僑潮州人開既.一人圍返港紙唔使一百食到捧住個肚走.而且d野好好味. ...
我食過一次,好似,海鮮好辣呀~😂😂😂,好好味,同大排檔有得輝。🤭🤭🤭😂😂夜媽媽講食,好肚餓呀~

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-16 22:42 發表 查看引用來源
嘩,好珍藏
非賣品🤭🤭🤪

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-16 22:51 發表 查看引用來源

我食過一次,好似,海鮮好辣呀~😂😂😂,好好味,同大排檔有得輝。🤭🤭🤭😂😂夜媽媽講食,好肚餓呀~
整個海鮮合味道頂住先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆