上一頁下一頁
發新話題

出軌...是不是可以令我得到溫暖得到愛。(UpdateP18P26男友仔服侍)

收藏  |  訂閱
444  46.8k

引用:
原帖由 Cmiu 於 2012-11-29 02:43 PM 發表 查看引用來源
我之前都多數係肉體上出軌..因為男友滿足唔到我:smile_42:
但而家有左男神就唔同講法:smile_40:

男神? 即係佢一個夠晒數?

引用:
原帖由 uwillknow 於 29-11-2012 03:22 PM 發表 查看引用來源男神? 即係佢一個夠晒數?
係:smile_40:

引用:
原帖由 jameson77 於 29-11-2012 03:07 PM 發表 查看引用來源要捉你驗下先得喇
我叫男神驗完話你知:smile_40:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2012-11-29 03:56 PM 發表 查看引用來源
我叫男神驗完話你知:smile_40:

我都係神,溫神

引用:
原帖由 Cmiu 於 2012-11-29 02:41 PM 發表 查看引用來源
痛到我....

第一次會痛 痛完之後就會感受到舒服:smile_o05:

don't be naive... he just want your body...   :smile_42:

其實板主太易信人。宜家的確你有同其他男人攪左野。

而你男朋友有冇同其她人攪野,你都未知道。
所以衰,你兩個都有衰,好公平。

雖一方法,一係同男朋友分手,如果唔係學下其他師姐搭下船。
睇下邊個滿足到你。

所以不要煩,值得開心先係。証明你有market

我俾佢抱起左入浴室,係成個人打直抱到好高好高........對於我呢D細粒少少的女仔來說真係好好玩:smile_o13:
平時俾男友仔訓練過,入到去二話不說幫阿B洗身,茶沐浴露抽返佢水:smile_o10: 由前到後上至下都摸過晒,最後當然唔少得要洗下隻巨鷹LA:smile_o01: 有左沐浴露隻巨鷹愈CHOK愈滑....又硬WOR,我唔即刻玩埋佢袋袋咩:smile_o01:
阿B就成個大少咁企係度俾我服侍....得閒就抽下我水咁,爽到呀!
洗完佢就到洗下自己,阿B又幫我卒下摸下.....不知幾享受。

洗到差唔多我就跪低係地下幫阿B含巨鷹:smile_o11:
我發現係大到我含唔晒,不過我都會盡力含,用條利利快速奶下個頭仔,又啜下佢,奶返落袋底又奶返上去,搞到佢隻巨鷹都係我D口水:smile_o10:

玩到咁上下阿B拉返我上床繼續含。
不過我其實唔太識含,可能係冇咩訓練過:smile_o05:
我試過含多D,個口好自然作嘔........
不過阿B好溫柔逗我話唔使我含晒,含下個頭就得:smile_o05:
最後我含埋個袋係口中玩:smile_o14:

阿B硬晒之後捉住我插:smile_o14:
你未上套呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_o04:
阿B教我打側入,雙腳俾佢緊緊纏住,不停UN入去,好玩又刺激.......
阿B唔理咁多轉用狗仔插我,又插得我好舒服,忍唔住呻吟左好幾下:smile_o05:
咪呻吟住.......袋呢?
我係床上不停爬.....佢係後面不停插......搞笑到死:smile_o08:
最後搵到個袋即刻幫佢入LA........
點知係有分前後!!!!!!!!:smile_o08:
白痴晒LA.........
用左套套安安全全咁插:smile_o12:

後尾轉用男上女下插到出左,期間真係插我好舒服.......可能係因為太耐冇俾男友仔搞過:smile_o03: 插咩入去都會係好玩LA..........

阿B射完之後繼續係入面插下UN下,好溫馨呀:smile_o05:
我好奇怪點解佢射左但硬度都可以插得入????

最後佢除套清潔一返我地就著衫走:smile_o13:
著好衫衫大食的阿B又拉低我條底褲又插返入去:smile_o04:
點解幾時都硬得起呀??????:smile_o02:
不過其實我好High,餓左咁耐有大餐開WOR:smile_o11:
俾阿B推低插多陣走了。

我記得臨走時酒店姐姐大叫佢入返去房冇拎外套......
而我就趁機躲係一二邊扮走左:smile_o07:
哈哈最終都俾佢發現,一齊開開心心好甜咁走LA。

support!

引用:
原帖由 Vilmafun 於 2012-11-29 05:11 PM 發表 查看引用來源
我俾佢抱起左入浴室,係成個人打直抱到好高好高........對於我呢D細粒少少的女仔來說真係好好玩:smile_o13:
平時俾男友仔訓練過,入到去二話不說幫阿B洗身,茶沐浴露抽返佢水:smile_o10: 由前到後上至下都摸過晒, ...
好精彩呀 :smile_o12: 謝謝 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆