老婆時時比人攪,想搵一些人妻過來人分析一下佢嘅心態

收藏  |  訂閱
7  1.1k

老婆時時比人攪,想搵一些人妻過來人分析一下佢嘅心態

老婆時時同男人嘻哈混在一起,玩些擦邊球,亦試過幾次守不住比人攪左,但永遠不吸取教訓,繼續玩那遊戲。希望能夠有一些女性網友以女性角度幫我分析一下她的心態。
我身在國外,純粹交流,不是想借啲意約砲。PM 我。

你老婆就係想玩刺激
又開始大食
但你知道後有咩感覺?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-12-27 18:04 發表 查看引用來源
你老婆就係想玩刺激
又開始大食
但你知道後有咩感覺?
都好刺激!

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-12-28 02:55 發表 查看引用來源
老婆時時同男人嘻哈混在一起,玩些擦邊球,亦試過幾次守不住比人攪左,但永遠不吸取教訓,繼續玩那遊戲。希望能夠有一些女性網友以女性角度幫我分析一下她的心態。
我身在國外,純粹交流,不是想借啲意約砲。PM 我。 ...
你俾佢聯絡方法俾我,等我試下佢係咪咁鍾意俾人攪!?

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-12-28 02:55 發表 查看引用來源
可能都係尋求一d刺激,係咪你哋耐咗太平淡

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-28 06:42 發表 查看引用來源
可能都係尋求一d刺激,係咪你哋耐咗太平淡
床上活動一向有,不過可能少了甜言蜜語談情說愛。

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-12-29 01:02 發表 查看引用來源

床上活動一向有,不過可能少了甜言蜜語談情說愛。
係要激情呀
普通甜言蜜語冇用架啦

引用:
純粹道德觀念降低左

前往最後回覆