上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  154.0k

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:32 發表 查看引用來源

好難舉例子
總之我堅持左嘅野 佢會講下佢意見嘅 如果我依照堅持 只要係無傷大雅嘅 佢會選擇撐我 吾係得把口嘅撐 所以我咪話佢可能係黎還債🙈🙈🙈 ...
無傷大雅嘅,支持都冇咩所謂。

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-23 23:37 發表 查看引用來源

好難得有個人可以比到個咁relax ga感覺你,你對佢都好信任,好事黎。
返工帶住假面具已經好攰 如果依個人係我工作時間以外 依照要我帶住假面具 我生不如死 我選擇放手

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:33 發表 查看引用來源

咁當然 所以一返到屋企就缷妝😛😛😛
但係佢身邊時候唔洗化嘛
我以前都限定個1-2個FD盡量casual就得
除非之後去飲野之類, 但呢1-2個以外既, 有一個係...佢唔化唔安樂個種
所以我就由佢化XD

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-24 00:36 發表 查看引用來源

無傷大雅嘅,支持都冇咩所謂。
其實有時我都知自己有d決定吾係咁好 但如果跌我吾死嘅話 佢會由得我試 等我自己心服口服 萬一我跌到頭破血流 佢先靜靜地走黎救我
你地學到依招 應該幾無敵😏😏😏😏

重點係佢吾會表裡不一 係撐就真心撐

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:43 發表 查看引用來源

其實有時我都知自己有d決定吾係咁好 但如果跌我吾死嘅話 佢會由得我試 等我自己心服口服 萬一我跌到頭破血流 佢先靜靜地走黎救我

你地學到依招 應該幾無敵😏😏😏😏 ...
唔係個個都work架XD

啱啱pm咗師姐
等運到

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-24 00:45 發表 查看引用來源

唔係個個都work架XD
下 點解?
咁其實女仔buy咩?

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 01:40 發表 查看引用來源

下 點解?
咁其實女仔buy咩?
有少部份知反而自己成日做事衝動無理後果
會想有人睇住佢, 怕佢自己成日做錯事, 鬧醒下佢 (當然之後都係要安慰返LOL)((特別係個種以前已經成日中招但個心態又係個類
"今次應該會好好多既"個種

((buy唔buy呢家野, 無統一架, 全世界如果女人都係咁易用一招就無敵哂既話
呢個世界邊有咁多單身佬阿XD而且一D人想人遷就, 但有一D又鍾意大男人XD 邊有咁易真係一條套路就岩哂架

回覆 329# araz 的帖子

甘佢地你好好 任你去做 但有事時會暗中出手

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:43 發表 查看引用來源

你地學到依招 應該幾無敵😏😏😏😏

重點係佢吾會表裡不一 係撐就真心撐 ...
咁至少佢知你性格係點,知道應該點去對你,又識得點去幫你,非常好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆