上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  154.3k

回覆 1736# araz 的帖子

陣間去買~~~~~~

引用:
原帖由 araz 於 6-7-2020 13:18 發表 查看引用來源
好耐無打過文啦 sorry
因爲每日訓醒 發現又吾洗返工 就好sad好down 之後就吾會有心情打文

一直以黎 我都有諗‘落吾落地’依個問題
你地成日氹我 同我講好快會正常返
我自己check roster 我都會抱住一絲 ...
tell us your touching story! I am sure everybody wants to know....

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-7-6 16:53 發表 查看引用來源
陣間去買~~~~~~
哈哈
你地講到我買野吾洗比錢咁
真係好衰慫恿我買野
我亂咁使錢 下個月找卡數就死得

回覆 1743# araz 的帖子

甘你係唔係都要用架嗎🤣

引用:
原帖由 cx829 於 2020-7-6 17:24 發表 查看引用來源

tell us your touching story! I am sure everybody wants to know....
i cant share in here wor

every ppl fr aviation industry know who i m la

你地一陣見面喎,ENJOY~~

希望我都可以快快有呢一日
引用:
原帖由 araz 於 2020-7-6 15:58 發表 查看引用來源

哈哈 吾洗啦 我唔要假野
不過我要去買過對鞋就真
我想遲你到tim..大鍋lu

有1萬幫補下
引用:
原帖由 araz 於 2020-7-6 17:31 發表 查看引用來源

哈哈
你地講到我買野吾洗比錢咁
真係好衰慫恿我買野
我亂咁使錢 下個月找卡數就死得

引用:
原帖由 araz 於 2020-7-6 13:18 發表 查看引用來源
因爲每日訓醒 發現又吾洗返工 就好sad好down 之後就吾會有心情打文

支持支持呀 放下就係對自己好👍
制唔制服誘惑呢樣野好死嘅姐 哈哈😂

引用:
原帖由 araz 於 2020-7-6 17:32 發表 查看引用來源

i cant share in here wor

every ppl fr aviation industry know who i m la
秘密唔好亂講出黎呀㊙️😂

引用:
原帖由 araz 於 2020-7-6 13:18 發表 查看引用來源

但至少你放低左一個負擔先
就咁聽落去你都放鬆左咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆