上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  154.2k

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-20 09:22 AM 發表 查看引用來源
o係度同大家講聲再見喇,之前我都mention 過有可能有一日我會消失。我唔想再花心機o係一個無安全感嘅人身上,成日都搵唔到佢,想o係未開始發生任何事果陣stop,唔想令自己抽唔到身,唔想因為一時嘅寂寞而 ...
浪女回頭金不換

雖然唔捨得你,不過依然祝你幸福快樂

有緣再見:smile_o07:

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-20 11:53 AM 發表 查看引用來源你真係知道幾時要退啵,haha, 你係呢度嘅時間都應該到此為止,快啲鎖定你嘅一生中最愛,同佢漫步人生路。想搵人吹水嘅,咪係第二個區開post,到時咪pm我地去吹水囉,我地實撐場!別了 ...
thanks for yr support,剛同佢飲完茶,佢又去做野喇,今日遲d 先再陪到我

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-20 12:26 PM 發表 查看引用來源
thanks for yr support,剛同佢飲完茶,佢又去做野喇,今日遲d 先再陪到我

:smile_o15:  估唔到咁快又再見

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-20 12:30 PM 發表 查看引用來源:smile_o15:  估唔到咁快又再見
有緣嘅係其他區度傾啦 好似好多人都support 我close,係時間要退下來

保重
但一時又話男友點好:smile_41:
一時又話咩唔值得:smile_41:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-20 12:33 PM 發表 查看引用來源有緣嘅係其他區度傾啦 好似好多人都support 我close,係時間要退下來
咁又唔係suppot 你close,只不過作為網友,做到既…只能夠係尊重你决定囉
因為都知你男友唔喜歡你黎呢個版吹水:smile_40:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-20 12:33 PM 發表 查看引用來源
有緣嘅係其他區度傾啦 好似好多人都support 我close,係時間要退下來
support你close因為你有失控跡象
如果你有信心可以繼續傾計又唔會搞wor現實生活嘅
相信大家都唔想你離開 :smile_o06:

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-20 12:50 PM 發表 查看引用來源support你close因為你有失控跡象如果你有信心可以繼續傾計又唔會搞wor現實生活嘅相信大家都唔想你離開 :smile_o06:
剛買左個生日熊比我bf,好彩搵到佢生日果日,佢知我鍾意鬆chi 熊,尋日竟然著住甘cute 嘅underwear 比我睇,hehe 完全唔match 平時甘鬼cool.嘅佢。

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-20 01:04 PM 發表 查看引用來源
剛買左個生日熊比我bf,好彩搵到佢生日果日,佢知我鍾意鬆chi 熊,尋日竟然著住甘cute 嘅underwear 比我睇,hehe 完全唔match 平時甘鬼cool.嘅佢。

http://i.188channel.com/d/images/r10/android ...
喺咪甩髮地中海嗰隻鬆弛熊呀? :p

回覆559 #的帖子

剛撞到舊同學,1x 年無見,佢講我同以前一樣甘嗦 今日無make up

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆