上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.7k

引用:
原帖由 水長流338 於 2012-12-14 02:05 PM 發表 查看引用來源
都有試過架!

試過?過去式?講黎聽下
睇下呢到有冇飯開:smile_o10:

咀咀咁耐冇上來,一定好多野做,唔知佢好番未?

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2012-12-14 02:21 PM 發表 查看引用來源
尺寸呢?乜尺寸 ar....都係等妳黎量下好 d...清楚 d ma.....:smile_40:,和女朋友关係点.....好好....間唔中 9下野 lor....1星期1次.but,有時 2,3星期1次....每次起ma....2Q or 以上:smile_44:...都好enjo ...
你絛利幾長?

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2012-12-14 02:21 PM 發表 查看引用來源
尺寸呢?乜尺寸 ar....都係等妳黎量下好 d...清楚 d ma.....:smile_40:,和女朋友关係点.....好好....間唔中 9下野 lor....1星期1次.but,有時 2,3星期1次....每次起ma....2Q or 以上:smile_44:...都好enjo ...
ching 真勁,每次2Q or 以上,仲要係1周2,3次.............:smile_o12:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-14 02:36 PM 發表 查看引用來源

你絛利幾長?
:smile_30:

呢度有冇師兄條利可以掂到自己個鼻哥呢?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-14 02:12 PM 發表 查看引用來源sl or sp?
Sp

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-14 02:50 PM 發表 查看引用來源
呢度有冇師兄條利可以掂到自己個鼻哥呢?

我諗我條利可以掂到你鼻哥:smile_13:

引用:
原帖由 水長流338 於 2012-12-14 02:51 PM 發表 查看引用來源
Sp

咁你都有Sp, 如果純粹係性,你嘅問題都解決左la

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-14 02:53 PM 發表 查看引用來源
我諗我條利可以掂到你鼻哥:smile_13:
我都寫明係自己鼻哥La

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆