上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  154.2k

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-19 08:11 AM 發表 查看引用來源你都係唔好咁發下判斷,什麼電話冇電,有緊要事嘅原因係背後你可能唔知
會有o羊事喎。。

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 08:24 AM 發表 查看引用來源會有o羊事喎。。
咩事都有可能,意外就係意料之外:smile_40:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-10-19 08:32 AM 發表 查看引用來源
咩事都有可能,意外就係意料之外:smile_40:

正如冇人估到你去上水一樣

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-19 08:35 AM 發表 查看引用來源正如冇人估到你去上水一樣
佢仲係無理我。。佢又返嚟喇。。我星期三先再上嚟架喇

玩得開心d!帶件褸去,凍左

引用:
原帖由 bulls007 於 2012-10-19 09:33 AM 發表 查看引用來源玩得開心d!帶件褸去,凍左
tks...我今日仲扮到甘靚。。諗住比某人睇,佢未見過我sexy 得嚟又casual,又換左副colour con,又化左個好靚嘅眼妝,話sai 我都係大師嘅徒弟我bf就返到lu

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 09:39 AM 發表 查看引用來源tks...我今日仲扮到甘靚。。諗住比某人睇,佢未見過我sexy 得嚟又casual,又換左副colour con,又化左個好靚嘅眼妝,話sai 我都係大師嘅徒弟我bf就返到lu
早d放工陪佢啦

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 05:25 AM 發表 查看引用來源
剛起身,即刻check 電話,佢真係無reply 過我msg,睇嚟佢都係唔重視我地之間嘅關係,其實佢知我係比較小氣,但我同佢講過第二日我就會無事,佢仲講如果係甘,叫我盡情發脾氣。。 之前又甘講。。而家人地發 ...
你呢段嘢都算除咗講古仔之外,算喺打得最長架喇。如果你哋唔喺bf/gf關係,又未搞過(未有人認過)都可以因為對方而咁激動,你哋某程度上已經動咗真情喇。你嗰篇fb講中男人嘅爭吵時嘅反應,就喺唔出聲,所以你都唔駛咁大反應話佢唔緊你住。俾少少時間佢,遲啲你哋兩個過咗度氣就冇嘢架喇。

D妹,既然化得個靚粧又著得咁索想俾人睇,不如就整張相放上嚟大家欣賞下喇。

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-19 10:04 AM 發表 查看引用來源你呢段嘢都算除咗講古仔之外,算喺打得最長架喇。如果你哋唔喺bf/gf關係,又未搞過(未有人認過)都可以因為對方而咁激動,你哋某程度上已經動咗真情喇。你嗰篇f ...
甘我同佢雙方都覺得bai 左真感情落去嘅。。有我個樣肯定唔得啦 你都係叫佢形容比你聽啦

btw如果你只喺嬲一日就冇嘢,咁好正常啫。一啲都唔港女。
仲會serve返轉頭,俾著我喺你條仔,打死我都唔會放你走喇 !
之所以點解你特登激佢佢都唔肯同你分手就喺咁解,因為佢一早就睇穿咗你籠嘢。
兩個人喺埋一齊好講緣份,但呢樣唔喺最重要,另一樣同樣重要就喺大家點相處。可以相處落去先喺重點,因為咁先可以一齊行一條遠路,而行嘅過程中又會產生感情。所以我覺得你同bf都應該喺打風都打唔甩架喇,起碼佢唔會俾你甩佢,而你又會知道佢緊你而識得appreciate佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆