上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  155.1k

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-11-23 04:23 PM 發表 查看引用來源將佢過落部電話度再post上嚟囉 :smile_o11:
驚佢知ma

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-23 05:54 PM 發表 查看引用來源
驚佢知ma
過落電話都知?唔喺嘛?
咁先過落隻手指度,返到公司再過落電話度囉。:smile_o10:

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-11-23 06:13 PM 發表 查看引用來源過落電話都知?唔喺嘛?咁先過落隻手指度,返到公司再過落電話度囉。:smile_o10:
你真係多計仔,唔煩喇,驚佢知,遲d travel 用mobile 影先啦

回覆2143 #的帖子

佢返左嚟喇

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-23 08:16 PM 發表 查看引用來源
佢返左嚟喇

真嘎?甘你呢幾日會好忙咯??

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-23 07:15 PM 發表 查看引用來源
你真係多計仔,唔煩喇,驚佢知,遲d travel 用mobile 影先啦
矮仔多計呀嘛:smile_o05:

回覆2146 #的帖子

佢又走喇

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-25 04:21 PM 發表 查看引用來源
佢又走喇

詳盡大戰報告plz

早晨呀

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-11-25 04:38 PM 發表 查看引用來源詳盡大戰報告plz
尋日追左成日台劇,敗犬xx, 所以無reply. 而家得閒d 我又share 多d 啦。 其實同bf 已經無o羊激情,佢對我仲有嘅,因為佢真係好快,好易就硬,又可以嚟好多次,但compare 以前真係少好多,以前一日最少3-4 次,好多時我唔太想,就用口幫佢。而家佢一星期返嚟一次,兩三日加埋都係2-3 次度。主要係我唔肯。其實我同佢嘅感情,我可以可有可無,但佢仲成個大細路甘,無左我唔得,佢都知我已經唔再愛佢,佢好努力甘維持我地嘅關係。講真,揀老公佢係一個好好嘅人選,好多唔太熟悉我地嘅人都講我地生肖,外型都好夾。佢成日講我要搵一個真心對待我嘅人定係只係條件重要,尋晚睇完敗犬有好深嘅體會,我bf 講我要另一半搵得多過我,而家真係無o羊可能,佢講我以前d exs 夠有$ 啦,但佢地可以同時愛好多個,亦唔會結婚。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆