上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄 (10) ~~24 yrs OL “A” 小姐情緣 (已update Part 5於 P6#87)

收藏  |  訂閱
106  27.4k

鬼王回憶錄 (10) ~~24 yrs OL “A” 小姐情緣 (已update Part 5於 P6#87)

鬼王回憶錄 (10) ~~~~ 24 yrs OL “A” 小姐情緣 (鬼王首個附相 post~~~請大家多d支持啦)

記得我由出第一個回憶錄開始,我好幸運咁得到引版好多師兄師姐支持!以男性出post而言,我每一個 post的點擊同回覆都令人好鼓舞。  而我每出一個 post , 好多師兄都會問我有無相分享?! 但好可惜係我每一個主角都有問,但女性好多都比較怕醜/怕人認得, 所以都會拒絕我將我同佢地影 d happy相公開。即使係咁,
但其實我每動筆去寫一個 post, 我都會睇住佢地d相黎寫,
幫助我去回憶每一個細節。:smile_o06:

但今次呢個 post會有d吾同,因為我出此 post之前,已徵得女主角同意:smile_o11: ,佢比我响吾見樣及吾會比人見到某d嘢而估到相中人係佢的大前題下,可以選擇性咁加入某d相入呢個 post ……..
哈哈!! 所以呢, 如果各位師兄師姐想睇下 /見証下鬼王第一個附相的 post的話, 就請您地多d入黎留言支持下, 我會一 part part咁放d相上黎架…….
多謝晒您地支持先!!

講番今次呢位主角啦, A小姐24歲,剛响澳洲讀完書返香港吾夠一年,佢身型又係細細粒,
我最鍾意的嬌小玲瓏型:smile_47: ,一把長正髮好鬼濃密,瓜子口面一般香港女仔咁樣,吾算太靚但一定吾醜樣囉。
A
小姐皮膚好鬼白架,可能响外國生活左幾年啦,所以衣著都比較 open, 經常低胸短裙咁返工出街。  雖然嬌小玲瓏女仔通常都吾會有大波 (內地女仔除外)
,但佢波仔細細著低胸衫都好鬼 sexy!!

A小姐係响我朋友工作的公司做 receptionist,我因為業務往來關係,經常都會去佢公司,同佢公司d人都好熟,成日會同佢地d同事去食飯唱K  記得我第一次見A小姐時,我已因 reception張枱的角度關係, 一邊打招呼一邊𥄫到佢低胸衫條事業線…..
哈哈!! 同佢未熟前,我上親佢公司都會借意同佢隔離位個女仔傾偈,偷偷响度𥄫佢野同聊佢傾偈。 直至有一次傾偈途中, A 小姐响 reception 位行出黎去影印,我就睇到佢著短裙對腳好鬼白滑,我呢個咁鐘意大脾的人真係好鬼想摸下佢囉….:smile_47: :smile_47:

(已 update part 2 於 P2 #29)
(已 update part 3 於 P5 #64)
(已 update part 4 於 P5 #68)
(已update Part 5於 P6#87)

PS: 吾知點解呢? 我已前無附相的回憶錄, 反而多人留言支持囉 如果大家真係想睇相的話, 請您睇完每個 update 緊記留言支持:smile_o11: 您地的回應就係我繼續附相的動力:smile_o06: )

第一

幾時架, A小姐.

咁Q多野食架C兄....

就第一個支持你

哎呀!比人搶左頭香添:smile_22:

引用:
原帖由 american1234 於 2012-12-13 07:51 PM 發表 查看引用來源
第一
多謝支持:smile_o12:

引用:
原帖由 bcm 於 2012-12-13 07:52 PM 發表 查看引用來源
哎呀!比人搶左頭香添:smile_22:

5好意思WOR........B豬

有相睇 支持支持

引用:
原帖由 bcm 於 2012-12-13 07:51 PM 發表 查看引用來源
就第一個支持你

多謝b妹:smile_o11: :smile_o12:

吾怕,妳响我心中本來就第一:smile_o09: :smile_o09:

PUSH x 1000 ^_^

引用:
原帖由 Muahhh 於 2012-12-13 07:55 PM 發表 查看引用來源
有相睇 支持支持
多謝 Muahhh 妹妹:smile_o11: :smile_o12: :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆