上一頁下一頁
發新話題

同老公玩在一次換伴

收藏  |  訂閱
852  72.7k

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-12-12 11:59 PM 發表 查看引用來源
估唔到佢咁賤:smile_22: :smile_22:
just relax..既然你大約都知佢係邊個..咁就算喇..

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-12-13 12:02 AM 發表 查看引用來源
點樣報警BAN佢戶口
5知差人受5受理呢D cases ?

引用:
原帖由 phowong 於 2012-12-13 12:02 AM 發表 查看引用來源
just relax..既然你大約都知佢係邊個..咁就算喇..
我唔知佢係邊個,但之前一個表姐同一個表姐夫係我POST度玩野,最後咪要DEL

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-12-13 12:04 AM 發表 查看引用來源
我唔知佢係邊個,但之前一個表姐同一個表姐夫係我POST度玩野,最後咪要DEL
就係呢個原因妳5想個post 浮番上面.

引用:
原帖由 american1234 於 2012-12-13 12:06 AM 發表 查看引用來源

就係呢個原因妳5想個post 浮番上面.
係幾個月前既事

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-12-13 12:02 AM 發表 查看引用來源
點樣報警BAN佢戶口
你呢句野..係包含2種問題播..一個係報警..一個係ban ac..ban a/c ..暫時係討論區黎講..你只可以禁檢舉..等管理員ban佢..你想進一步封佢ip address..暫時黎講..係無乜可能既..就算ban左ip..佢去第到用第2個ip上一樣無分別..第2係報警..差佬通常都係話幫你備左案先..等你再發生事個時..你再講..跟住佢就會contact個討論區既版主..同佢拎有關既info..

引用:
原帖由 phowong 於 2012-12-13 12:07 AM 發表 查看引用來源
你呢句野..係包含2種問題播..一個係報警..一個係ban ac..ban a/c ..暫時係討論區黎講..你只可以禁檢舉..等管理員ban佢..你想進一步封佢ip address..暫時黎講..係無乜可能既..就算ban左ip..佢去第到用第2個ip上一樣無 ...
呢個情況.........報警無用

引用:
原帖由 american1234 於 2012-12-13 12:08 AM 發表 查看引用來源

呢個情況.........報警無用
我諗好快又有個表姐夫出來

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-12-13 12:10 AM 發表 查看引用來源
又唔好諗到情況咁壞..今日唔知聽日事嘛咁擔心聽日都無用嫁

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2012-12-13 12:10 AM 發表 查看引用來源
妳諗住5訓呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆