上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  294.0k

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-7 12:34 AM 發表 查看引用來源

咁用手定用口回敬你好呢?:smile_o05:
用手先,因為我要繼續渣你

續前回……

C君係一個比我年齡少3歲的男仔,當時佢18吧!佢高瘦都幾靚仔,在CHARTROOM認識後,一班人去玩而認識的,我當佢好似一個小弟弟咁,冇咩想法。識咗佢之後,佢日日晚晚都會打電話俾我,冇講任何色情的事,只係關心及談天說地,佢話住新界見識少,希望我帶佢去多啲唔同的地方認識香港,我當時男友星期六日都唔得閒陪我,平日都少啦!所以就答應佢,大約一年左右每個星期六都會同佢去唔同的地方或睇下戲咁。直至有一次佢約我去海洋公園的水上樂園,佢第一次見到我真正的偉大,我換完泳衣出嚟,佢都支持唔住,不過冇表演出嚟,但落到水佢知我唔係好識游話教我囉~佢扮野摸咗我對奶幾次,我都有避開下,點知一個浪花打嚟,我失去平衡佢就抱住我,我當時臉都紅晒,佢突然同我講其實這一年來佢都好鍾意我,我…..我都唔知点回答佢,佢就一下車輪咗我。
回程時夜晚街上冇人,佢就話想試下渣我對波,我冇拒絕。

之後有一次我哋去咗沙灘,佢又在夕陽之下又渣又錫攪到我濕晒,咁多人我未到開發到咁….推開咗佢就走開,而且我都未知自己鍾唔鍾意佢,還是太耐冇做過呢?有一晚,佢上咗我公司(當時我係SALES)公司只有我一個工作,佢上咗嚟之後,我剛好想去厠所,佢話佢都去米帶佢去囉,我去完出嚟佢就禁住我打車輪又摸又渣,上下一齊嚟,我咪叫佢停…我話有”食蕉:”巡邏,入返去啦!終是入返公司度佢又嚟~~我坐都未坐好就俾佢一手禁落地,佢一路車一路開始除我啲衫樓,我唔多想做家…但係佢禁住我,整穿我的…..除咗我的UN… 就啜妹妹,呀~~~呀~~唔好啦~~一陣有人返嚟我呀…..呀….,佢話唔得我想入,唔好…..呀~~~點知佢支野入咗但……滿足咗佢,佢射咗入去有啲流咗係地毯上(白色咗),以後日日返工見到都想起嗰晚發生的事,但佢支野真係滿足唔到我,都係我當時男友正啲…

之後,我都係覺得唔想發展下去,同佢分咗手….

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-7 12:48 AM 發表 查看引用來源
續前回……

C君係一個比我年齡少3歲的男仔,當時佢18吧!佢高瘦都幾靚仔,在CHARTROOM認識後,一班人去玩而認識的,我當佢好似一個小弟弟咁,冇咩想法。識咗佢之後,佢日日晚晚都會打電話俾我,冇講任何色情 ...
係鋪頭搞咁正
我都想見識下你既"偉大":')

好強姦feel

支持

FANS 要相嗎?

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-7 01:02 AM 發表 查看引用來源
FANS 要相嗎?
要!

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-7 01:02 AM 發表 查看引用來源
FANS 要相嗎?
要呀
緊係要啦

引用:
FANS 要相嗎?
有咩相選擇?

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-7 12:48 AM 發表 查看引用來源
續前回……

C君係一個比我年齡少3歲的男仔,當時佢18吧!佢高瘦都幾靚仔,在CHARTROOM認識後,一班人去玩而認識的,我當佢好似一個小弟弟咁,冇咩想法。識咗佢之後,佢日日晚晚都會打電話俾我,冇講任何色情 ...
撐場

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆