上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  295.0k

鐘意睇有碼定無碼?

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-21 11:22 PM 發表 查看引用來源
其實波多都唔算係我杯茶..

唔....你應該仲意驕小可愛型呀~:smile_o06:

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-21 11:28 PM 發表 查看引用來源
鐘意睇有碼定無碼?
有碼就睇得冇引啦~:smile_o02:

支持继续发相

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-21 23:32 發表 查看引用來源唔....你應該仲意驕小可愛型呀~:smile_o06:
中...細粒得黎有小小肉就perfect啦..我中意女仔有肉..肥肥地比皮皮骨有吸引力好多..

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-21 11:33 PM 發表 查看引用來源

有碼就睇得冇引啦~:smile_o02:
我兩樣都睇 無碼明刀明槍正 有時有碼都有D好野睇ga:smile_o12:

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-21 11:35 PM 發表 查看引用來源
中...細粒得黎有小小肉就perfect啦..我中意女仔有肉..肥肥地比皮皮骨有吸引力好多..

哈哈...你睇女睇邊先?

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-21 11:41 PM 發表 查看引用來源
我兩樣都睇 無碼明刀明槍正 有時有碼都有D好野睇ga:smile_o12:
我唸你仲意睇一嚟就做嗰啲啦~~你咁性急:smile_o04:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-21 23:43 發表 查看引用來源哈哈...你睇女睇邊先?
其實睇個女仔點著啦...如果低胸一定係睇左心口先,又未必一定要好大.白雪雪已經覺得好性感..咁佢唔係低胸而係短裙...當然就睇脚..如果加埋絲襪高跟鞋..我頂唔住嫁..再如果著得好普通...我會留意頸同耳仔..

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-21 11:49 PM 發表 查看引用來源
其實睇個女仔點著啦...如果低胸一定係睇左心口先,又未必一定要好大.白雪雪已經覺得好性感..咁佢唔係低胸而係短裙...當然就睇脚..如果加埋絲襪高跟鞋..我頂唔住嫁..再如果著得好普通...我會留意頸同耳仔..

...
絲襪高跟鞋?原來有咁多男仲意,哈哈~~~我好少咁著,低胸更加少:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆