上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  295.0k

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-21 11:00 PM 發表 查看引用來源
好耐都冇分享性事,今天分享一下最近睇咗一套AV啦!

兩個女人都居酒屋飲酒,之後其中一位人妻的老公去接佢返屋企,因為佢太太醉咗扶得辛苦,於是另一女性朋友就幫手同佢哋返屋企.....回到佢 ...
正丫:smile_o10:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-21 23:00 發表 查看引用來源
好耐都冇分享性事,今天分享一下最近睇咗一套AV啦!

兩個女人都居酒屋飲酒,之後其中一位人妻的老公去接佢返屋企,因為佢太太醉咗扶得辛苦,於是另一女性朋友就幫手同佢哋返屋企.....回到佢 ...
有D好奇想問下..你有無特別中意邊個AV女優嫁?哈哈.

應該有吧!?
她一定同師姐一樣都係有對美臣乳ge!!

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-21 11:04 PM 發表 查看引用來源
有D好奇想問下..你有無特別中意邊個AV女優嫁?哈哈.
哈哈...我冇留意佢哋名字,不過我多數選擇有劇情同靚女睇。

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-21 23:07 發表 查看引用來源應該有吧!?她一定同師姐一樣都係有對美臣乳ge!!
我真係好小睇到d 日本妹有咁大..可能唔係成日留意..我只係諗起一個叫jiula..唔知有無串錯...我最尾睇o個部..好似係波多野結衣的..

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-21 23:09 發表 查看引用來源哈哈...我冇留意佢哋名字,不過我多數選擇有劇情同靚女睇。
唔知有無人同我一樣...有時真係靚女加好身材...都唔覺得突別好睇..但有時睇到d合眼緣..反應特別大...

波多野結衣:smile_o12:

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-21 11:15 PM 發表 查看引用來源
唔知有無人同我一樣...有時真係靚女加好身材...都唔覺得突別好睇..但有時睇到d合眼緣..反應特別大...

都係呀!眼緣都好緊要,可惜AV男優就冇咩靚仔囉.....:smile_o11:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-21 23:18 發表 查看引用來源都係呀!眼緣都好緊要,可惜AV男優就冇咩靚仔囉.....:smile_o11:
咁又係..個細佬又打哂格仔..:smile_30:

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-21 23:18 發表 查看引用來源波多野結衣:smile_o12:
其實波多都唔算係我杯茶..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆