上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  295.0k

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-20 12:11 AM 發表 查看引用來源
未識佢之前..我上床一陣就訓著..而家好多時都諗起佢,試過訓著都諗佢諗到醒左.好..我聽日就唔sd message比佢..睇睇佢咩反應先.多謝大少奶張相.

http://i.188channel.com/d/images/r10/androidD.jp ...
:smile_o12:Good Luck!

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-19 11:49 PM 發表 查看引用來源
放風箏理論 收下放下:smile_o10:我都要努力D先得
你都要加油啊!

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-19 11:42 PM 發表 查看引用來源
為咗向各師兄師弟加油支持,希望在明天,今天就送上紅運當頭啦~~~
哈哈~~因為係以前size,所以現在太迫啦~~~

嘩,真係好肥,好心你啦樓主:smile_o08:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-20 12:16 AM 發表 查看引用來源

你都要加油啊!
仲未訓啊?

引用:
原帖由 dckt 於 2012-11-20 00:18 發表 查看引用來源嘩,真係好肥,好心你啦樓主:smile_o08:
大少奶好心分享,唔中意睇未按上一頁出返去囉.正常人無肉點會咁大對野呀,你都on dog dog.

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-20 12:24 AM 發表 查看引用來源
大少奶好心分享,唔中意睇未按上一頁出返去囉.正常人無肉點會咁大對野呀,你都on dog dog.

唔好咁:smile_o06:......佢說真心話姐:smile_o10:....各有喜好!我唔會放心上。

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-20 00:27 發表 查看引用來源唔好咁:smile_o06:......佢說真心話姐:smile_o10:....各有喜好!我唔會放心上。
成機發洩下..我平時無咩機會小人..:smile_30:

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-20 12:33 AM 發表 查看引用來源
成機發洩下..我平時無咩機會小人..:smile_30:

我明白各有喜好,不過真係唔希望啲人以口傷人,入嚟吹下水分享下,喜歡留言支持支持。
男:有人喜歡瘦骨微波,有人喜歡圓潤大波,有人喜歡身材平均,有人喜歡年輕美艷,有人喜歡人妻
女同樣都有佢喜歡的條件呢!

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-20 12:41 AM 發表 查看引用來源

我明白各有喜好,不過真係唔希望啲人以口傷人,入嚟吹下水分享下,喜歡留言支持支持。
男:有人喜歡瘦骨微波,有人喜歡圓潤大波,有人喜歡身材平均,有人喜歡年輕美艷,有人喜歡人妻
女同樣都有佢 ...
情人眼裡出西施!!

哈哈~~放心吧!仁兄,我啲相一向不會留下超過一星期。P.S.我從來沒有覺得自己正或瘦啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆