上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  294.9k

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-18 02:28 PM 發表 查看引用來源

最緊要開心者

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-18 01:46 PM 發表 查看引用來源

我最近好少嚟喎……真係唔知仲有咁嘅吸引力添…

師姐ge吸引力有增無減 你睇我幾咁鐘意推你就知喇:smile_o09:迫爆ge身型 白滑ge皮膚~
丫...太正喇

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-18 14:28 發表 查看引用來源
我之前女友都著過我睇..仲要加埋絲襪..我也發瘋了:smile_o02:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-18 02:07 PM 發表 查看引用來源

我都好想睇返之前嗰啲delete咗果D丫:smile_o03:

引用:
原帖由 44707682 於 2012-11-18 02:27 PM 發表 查看引用來源
我係度都講咗好多自己野比大家認識我,包括年齡呀!身材呀!過去性經驗呀!以家嘅性生活呀!基本有睇的人應該知道了,只欠我認識你們吧!

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-18 02:31 PM 發表 查看引用來源
師姐ge吸引力有增無減 你睇我幾咁鐘意推你就知喇:smile_o09:迫爆ge身型 白滑ge皮膚~
丫...太正喇

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-18 02:31 PM 發表 查看引用來源
丫...太正喇
師弟你讚得咁誇,我有啲唔好意思喎……

引用:
原帖由 木木月月 於 2012-11-18 02:33 PM 發表 查看引用來源
我之前女友都著過我睇..仲要加埋絲襪..我也發瘋了:smile_o02:

有冇衝動撕開對襪先。?

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-11-18 02:37 PM 發表 查看引用來源
我都好想睇返之前嗰啲delete咗果D丫:smile_o03:
可惜我怕俾發現冇晒啦!

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-11-18 02:38 PM 發表 查看引用來源

我係度都講咗好多自己野比大家認識我,包括年齡呀!身材呀!過去性經驗呀!以家嘅性生活呀!基本有睇的人應該知道了,只欠我認識你們吧!

如果可以,我pm佐妳.  到時大家認識大家:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆