上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  294.4k

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-7 01:05 發表 查看引用來源
結果佢都冇停手啦!我忍唔住一個轉身就座上佢度,佢話老婆你唔舒服喎。我話你攪到我咁,我唔制呀!跟住捉住佢小弟係咁磨。。佢就爽到係咁揸我對大奶係咁話好正,哈哈。。我後來捉住佢小弟插咗入我深處,佢 ...
:smile_o06:原來個故事發展變成甘,
俾妳甘主動un,佢仲爽過妳,哈``

跟住我冇引咁訓底想訓啦!佢話鐘意我幫佢手淫,唯有滿足下佢啦!佢對手又唔聽話又揸lin,我話佢仲有貨不如狗仔啦!佢話狗仔好快射,都係唔好,跟住都佢上我下,我打則身夾住佢,佢又係咁加快,我話唔好咁快,我想做耐啲,佢又深吉咗我一下。。我唔小心叫咗一下哎丫。。。丫。。佢就話俾曬我了,然後訓著咗。。

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-7 01:15 發表 查看引用來源
跟住我冇引咁訓底想訓啦!佢話鐘意我幫佢手淫,唯有滿足下佢啦!佢對手又唔聽話又揸lin,我話佢仲有貨不如狗仔啦!佢話狗仔好快射,都係唔好,跟住都佢上我下,我打則身夾住佢,佢又係咁加快,我話唔好咁快,我想 ...
:smile_o06:下次叫佢慢d,玩耐d.

引用:
原帖由 洗碗男 於 2012-10-7 01:18 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06:下次叫佢慢d,玩耐d.
佢頂唔住我啲音波功喎。。。

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-7 01:20 發表 查看引用來源

佢頂唔住我啲音波功喎。。。

甘妳要調節下d音量,哈哈```

引用:
原帖由 洗碗男 於 2012-10-7 01:22 AM 發表 查看引用來源

甘妳要調節下d音量,哈哈```
下次咁佢揾野塞我把口先。。。

真是想睇你套橙色睡衣

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-7 01:26 發表 查看引用來源

下次咁佢揾野塞我把口先。。。

都好bor!哈哈!揾咩好呢??

引用:
原帖由 beast74mo 於 2012-10-7 01:31 AM 發表 查看引用來源
真是想睇你套橙色睡衣

曾經好似有post過,不過delete咗了,可能還有機會嘅。。。

引用:
原帖由 洗碗男 於 2012-10-7 01:32 AM 發表 查看引用來源

都好bor!哈哈!揾咩好呢??

小弟插緊我好忙喎?咁。。。不如叫佢用佢或我嘅底褲?生果?毛巾?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆