上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  294.3k

引用:
原帖由 33083391 於 2012-10-4 07:59 PM 發表 查看引用來源
緊想喇,唔該
哈哈~我都想睇下你喎~~
咁....你俾唔俾姐~~~~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-4 08:29 PM 發表 查看引用來源

哈哈~我都想睇下你喎~~
咁....你俾唔俾姐~~~~~~:smile_o10:
妳比微信我,比妳

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-4 08:22 PM 發表 查看引用來源

哈哈....何以見得?
睇你紫色睡袍就知你係好雙乳:smile_47:
而且識揀紫色都係有TASTE, 神秘性感得黎冇黑色咁悶

引用:
原帖由 33083391 於 2012-10-4 08:31 PM 發表 查看引用來源
妳比微信我,比妳
微信? 咩嚟?

引用:
原帖由 abs276 於 2012-10-4 08:34 PM 發表 查看引用來源

睇你紫色睡袍就知你係好雙乳:smile_47:
而且識揀紫色都係有TASTE, 神秘性感得黎冇黑色咁悶
唔...分析得好好:smile_o12:
個人都覺得黑色好悶,雖然肥,但感覺紫色有仲迷惑感
哈哈....我買來準備結婚周年,希望佢有另類感官的效果

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-4 08:44 PM 發表 查看引用來源

紫色優雅D,有女人味,但唔係後生女著到,
我睇到都扯扯地啦,真實摸上滑不溜手點忍 :smile_47:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-4 08:36 PM 發表 查看引用來源

微信? 咩嚟?
咁我點比妳呢?

[quote]原帖由 大少奶奶 於 2012-10-4 02:19 AM 發表 查看引用來源

好啦!見你們都有努力,咁就俾個安慰獎,今天新買的睡袍啦!:smile_o05:
[/quote
個然是好正呀... 個然是期待是有好結果的]

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-10-4 20:44 發表 查看引用來源

你著紫色..... 想引死人咩~~~~  俾我一定飛撲埋去~~~~  

回覆 1009# 的帖子

不得了,不得了
好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆