上一頁下一頁
發新話題

無心插柳 已更新 p.4, p.9, p.11

收藏  |  訂閱
200  65.2k

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-20 09:25 PM 發表 查看引用來源人在外地, 又唔怕撞到熟人, 心情都輕鬆D
沒錯,沒錯:smile_o12:

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-20 09:24 PM 發表 查看引用來源
不經意的開始。。。。。
留番出post講,好唔好。。。。?:smile_o05:

緊係好啦!!
咀咀你几時開舖姐?

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-20 09:26 PM 發表 查看引用來源
我都曾經有個後澳門之旅。。。。sweet sweet:smile_o13:

咩叫後澳門之旅?
去到澳門之後無出過房?:smile_47:

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-20 09:26 PM 發表 查看引用來源我都曾經有個後澳門之旅。。。。sweet sweet:smile_o13:
後澳門之旅??

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-20 09:26 PM 發表 查看引用來源應該講係我地開始前不久知道囉不過佢其實一早都FEEL到.
skout啲女仕好多都對已婚男卻步架喎…
師兄真好彩:smile_42:

Another nice story, keep it up joe .

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-20 21:29 發表 查看引用來源咩叫後澳門之旅? 去到澳門之後無出過房?:smile_47:
係我同佢分開左一日去左澳門做野。。。好攰好攰咁返到黎碼頭。。。。有個傻瓜係到等緊我。。。。
我其實好想緊緊咁抱住佢唔放架。。。
好彩個晚我地都可以去到好夜先返屋企。。。:smile_o06:

引用:
原帖由 疲休 於 2012-12-20 09:33 PM 發表 查看引用來源
skout啲女仕好多都對已婚男卻步架喎…
師兄真好彩:smile_42:

咁我開頭都係諗住識正經朋友之嘛, 所以都唔會諗對方既STATUS如何的.
不過我發覺好多都開宗名義係剩係想識男/女朋友OR炮友

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-20 09:38 PM 發表 查看引用來源
係我同佢分開左一日去左澳門做野。。。好攰好攰咁返到黎碼頭。。。。有個傻瓜係到等緊我。。。。
我其實好想緊緊咁抱住佢唔放架。。。
好彩個晚我地都可以去到好夜先返屋企。。。:smile_o06:

htt ...
好sweet啊:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-20 09:36 PM 發表 查看引用來源
Another nice story, keep it up joe .

TD C姐多點入黎坐啊:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆