大家有冇試過扑野唔戴套,之後內射?

收藏  |  訂閱
25  4.2k

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-1-9 10:42 PM 發表 查看引用來源
好毒:smile_30:
喜事,吾毒

唔帶套跟住內射
你會帶帶下套內射架???

老老實實,我性齡16年,試過內射三次,都係同一個女朋友。

引用:
原帖由 mimi43 於 2015-1-9 10:43 PM 發表 查看引用來源

你應該認真探討,深 入 淺 出 分享下!
曳曳
又深 又淺 。。。1:9 :smile_o13:
冇你地咁好文筆打文分享啵。。。:smile_54:

引用:
原帖由 第二代燈王 於 2015-1-9 10:51 PM 發表 查看引用來源
又深 又淺 。。。1:9 :smile_o13:
冇你地咁好文筆打文分享啵。。。:smile_54:
咁出相啦

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-1-9 10:48 PM 發表 查看引用來源
老老實實,我性齡16年,試過內射三次,都係同一個女朋友。
咁。。。我都係以前女友先有得中出。。。佢又只係俾 m 完幾日可以 。。。。所以真係唔係成日可以囉。。。

引用:
原帖由 mimi43 於 2015-1-9 10:53 PM 發表 查看引用來源

咁出相啦
排骨會嚇死人。。。唔想俾人拉人卦鋪啵。。。:smile_55:
無謂獻醜。。。出相依啲。。。留番你嚟。。。:smile_o09:

引用:
原帖由 第二代燈王 於 2015-1-9 10:56 PM 發表 查看引用來源
排骨會嚇死人。。。唔想俾人拉人卦鋪啵。。。:smile_55:
無謂獻醜。。。出相依啲。。。留番你嚟。。。:smile_o09:
你知架,當我有D神智不清時,都係少出相好D:smile_44::smile_44::smile_44:

回覆 18# 的帖子

唔駛成日去到咁"盡"嘅。。。:smile_o01:

睇清楚先 po 就冇樹啦。。。:smile_o09:

引用:
原帖由 第二代燈王 於 2015-1-9 11:05 PM 發表 查看引用來源
唔駛成日去到咁"盡"嘅。。。:smile_o01:

睇清楚先 po 就冇樹啦。。。:smile_o09:
:smile_44:

前往最後回覆