47 12345
上一頁下一頁
發新話題

新手上去搞生日點搞好...

收藏  |  訂閱
46  960

引用:
原帖由 isaac218 於 2009-6-18 02:50 AM 發表 查看引用來源

雖然唔知SN係乜
不過我諗都係想唱k多, 好似穩陣o的
C-hing 由始致終 你好似未講清楚 想玩乜?!

淨唱K?
想Call d 正經女仔一齊玩,想溝女??!
定想坐 d 唔正經女仔伴玩?!要唔要過夜?

SN 解桑拿按摩 ~

引用:
原帖由 isaac218 於 2009-6-18 02:44 AM 發表 查看引用來源
有冇d地方好介紹呀:smile_o06:

最好唔洗轉幾程巴士個d...
即係一出關口坐的士就可以到個隻
不過當然係係十幾至廿幾分鍾車程個隻啦-,-
咁即係深圳玩啦:smile_o11:

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-6-18 04:10 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=208735580&ptid=9922716][/url]

C-hing 由始致終 你好似未講清楚 想玩乜?!

淨唱K?
想Call d 正經女仔一齊玩,想溝女??!
定想坐 d 唔正經女仔伴玩?!要唔要過夜?

SN 解桑拿按摩 ~
ER...

溝女係唔係指上到去溝d又係去玩既女仔?

我諗第一次上去既話會想唱k多o的
就算d女唔得都起碼有得唱下歌先呀:smile_27::smile_27:
同埋我地諗住上去一次視察下情況先

如果可以既話, 可唔可以話哂(溝女)同(搵女)既地方比我知,
因為實情我都唔係好知我想點:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 isaac218 於 2009-6-18 07:21 PM 發表 查看引用來源

ER...

就算d女唔得都起碼有得唱下歌先呀:smile_27::smile_27:

如果可以既話, 可唔可以話 ...
真係比你吹到啤啤聲:smile_27:

不如你話每人預左用妁多錢好過啦:smile_22:

引用:
原帖由 isaac218 於 2009-6-18 07:21 PM 發表 查看引用來源
ER...

如果可以既話, 可唔可以話 ...
視察下情況先?!
臨急抱佛腳左 d 喎, 點解有報告唔去睇 只懂在此光發問??!

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9743668&highlight=%2Bapple0812
    ▲ apple0812 專攪呢 d 溝女活動,你可以試試找佢!

引用:
原帖由 Jack_Jack 於 2009-6-18 08:58 PM 發表

視察下情況先?!
臨急抱佛腳左 d 喎, 點解有報告唔去睇 只懂在此光發問??!

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9743668&highlight=%2Bapple0812
    ▲ apple0812姐 專攪呢 d 溝女活動, ...
ok...thx

新手就留返係sz唔好去咁遠啦又唔熟路又無人帶

sz 就建議落bar,disco ,有下文唔駛講啦,無下文就諗下半場,sn定巡村
其實係羅湖附近已經夠哂玩架啦,咁講埋d景點比你啦:smile_04:

bar,disco就去richy,face,butter,呢3個地方都係附近,羅湖打的去20皮唔駛
之後sn 正嘅去皇室假期/瑪雅城,玩完行路都係5~10分鐘,唔識路就打的去,唔駛跳錶
             斜嘅去老地方/京鵬,同樣打的唔跳錶

玩完想屌西嘅去向西村,$150 1q 驚比人捉就外賣去附近酒店,

全晚消費每人預500~700人仔:smile_38:

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆