上一頁下一頁
發新話題

Del thxxxx

收藏  |  訂閱
88  1.9k

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 18:31 發表 查看引用來源
比拍左7,8年拖既ex背叛,所謂嘅背叛係乜嘢我就唔知喇,話唔會再認真交個心出嚟,唔會再信女人,所以我覺得佢係有啲固執同埋好鑽牛角尖
應該都係帽事

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-1-9 18:31 發表 查看引用來源
我覺得岩傾先再PM
無謂浪費時間
好多人唔鍾意版面留言

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-1-9 18:33 發表 查看引用來源
應該都係帽事
咩事都好,男人未ready拍拖真係你有幾好都冇用
突然間又諗起一件事,之前有個ex,同佢拍拖嘅時候撞正佢事業屋企都唔如意,好多煩惱,大家見面嘅時間好少,我甚至唔覺得大家係拍緊拖。後來分咗手,佢再講返先話佢嗰陣時的確係冇心情拍拖,所以佢覺得對我唔好,後來佢解決曬啲煩惱先再拍拖,而家已經到咗談婚論嫁階段,有時真係覺得timing嘅嘢好重要

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-9 18:33 發表 查看引用來源
我真係好鍾意你呀~~~~如果呢度有得比like,我實比心心❤️❤️❤️
哈哈,我曾經畀個朋友話我太正經,男人唔鍾意
咁我覺得我又唔係古老石山,我自己唔會做,唔代表人哋唔可以做

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 18:38 發表 查看引用來源
咩事都好,男人未ready拍拖真係你有幾好都冇用
突然間又諗起一件事,之前有個ex,同佢拍拖嘅時候撞正佢事業屋企都唔如意,好多煩惱,大家見面嘅時間好少,我甚至唔覺得大家係拍緊拖。後來分咗手,佢再講返先話佢嗰陣時的確係冇心情 ...
timing同性格都好重要
過左去 都係返唔到轉頭

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 18:39 發表 查看引用來源
哈哈,我曾經畀個朋友話我太正經,男人唔鍾意
咁我覺得我又唔係古老石山,我自己唔會做,唔代表人哋唔可以做
正經係指性格?
即係掂?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-1-9 18:56 發表 查看引用來源
timing同性格都好重要
過左去 都係返唔到轉頭
係呀所以d人成日話要對既時間對既人

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-1-9 18:57 發表 查看引用來源
正經係指性格?
即係掂?
有啲女仔係特別吸引男人,even佢唔係靚女或者身材好,佢哋知道男人鍾意聽同講啲乜嘢
我就唔係呢種😵

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-9 18:31 發表 查看引用來源
比拍左7,8年拖既ex背叛,所謂嘅背叛係乜嘢我就唔知喇,話唔會再認真交個心出嚟,唔會再信女人,所以我覺得佢係有啲固執同埋好鑽牛角尖
咁佢單聲你知都好吖,好過拍拍下先同你講接受唔到吖,不過受過傷,又真好難一時之間復原嘅我比第一個飛咗之後,真係會有一段時間唔敢投入落去,就算再拍拖,都係肉體拍拖唔係心靈拍拖

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-9 19:17 發表 查看引用來源

咁佢單聲你知都好吖,好過拍拍下先同你講接受唔到吖,不過受過傷,又真好難一時之間復原嘅我比第一個飛咗之後,真係會有一段時間唔敢投入落去,就算再拍拖,都係肉體拍拖唔係心靈拍拖 ...
問題係佢嗰一段時間已經過咗三年😑
都未見過有人可以固執同鑽牛角尖得咁緊要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆