上一頁下一頁
發新話題

dada新故事(上咗大隻型男屋企大戰 & 後話 update#411 & 412 27-1-2013)

收藏  |  訂閱
433  103.3k

dada新故事(上咗大隻型男屋企大戰 & 後話 update#411 & 412 27-1-2013)

色誘大隻型男 偷窺篇#1
                    貼身教波篇#128
                    厠所口交篇(Part1)#193
                    厠所口交篇 (part 2)#286
                    厠所口交篇 (part 3)#337

浴室自慰篇#378

上咗大隻型男屋企大戰#411&412

色誘大隻型男 - 偷窺篇

之前講過話會post dada破處既經過, 但一來破處既事發生太久, 而且又無咩特別, 相反最近發生了一件有趣事, 比起破處更加有趣, 所以不如打呢件事同大家分享.

話說上星期六dada既一個好朋友叫我去打羽毛球, 由於dada好鍾意打波, 所以就應邀出席. 當晚我地有六個人, 四男兩女, 我朋友打波果度係club house, 所以一定要佢帶我地先可以入去, 我依時到達, 見到我朋友同埋佢朋友已經到咗, 我朋友見到我就介紹我俾佢朋友認識, 佢朋友叫阿k, 原來佢係紀律部隊人員, 所以都幾大隻, 而且阿k已經結咗婚,

我地閒聊咗一陣,  朋友收到電話, 話另外果三個男仔要遲d到, 於是我地三個自己上去先, 我同朋友就換衫先, 而阿k就自己入去球場.  當晚dada換咗一件都幾簿既白色衫, 入面帶咗個黑色bra, 貼身短褲, 跟住同朋友一齊入球場.

阿k見到我入場, 就係咁望實我, 朋友見到就話佢係咁望我, 就同佢講笑話信吾信話俾你老婆知, 佢先吾敢再望.  由於得我地三個, 所以我地開波先, 阿K打得都好叻, 所以我同朋友就兩個打佢一個, 由於我朋友吾係太叻, 所以d波好多時都係我地果邊場, 我成日都要烏低身執波, 每次執完, 我都見阿k係咁望住我, 後來我先知道, 原來因為我件衫個領比較闊, 所以我一烏低身, 對面既人都會睇到我入面, 有幾次我見到阿k望到眼都吾眨, 我竟然無嬲, 而且仲好enjoy果種俾人偷窺既感覺.:smile_o05:

竟然新POST無人回:smile_41:

乜你咁OPEN鐘意被人偷窺既感覺呀?
唔通你對自己身材好有自信?

引用:
原帖由 phowong 於 2012-12-10 09:24 PM 發表 查看引用來源
竟然新POST無人回:smile_41:
好出奇咩, 不嬲都話我d post無其他師姐/妹咁吸引, 無人回都好正常:smile_39:

引用:
原帖由 Gab15 於 2012-12-10 09:24 PM 發表 查看引用來源
乜你咁OPEN鐘意被人偷窺既感覺呀?
唔通你對自己身材好有自信?
可能佢係我鍾意果種type啩....:smile_13:

:smile_14: 曳曳la你...
又唔見你色誘下我:smile_42:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2012-12-10 09:33 PM 發表 查看引用來源
:smile_14: 曳曳la你...
又唔見你色誘下我:smile_42:
呢度大把師姐吸引你啦, 洗乜我姐...:smile_34:

故意走光

引用:
原帖由 amandaywc 於 2012-12-10 09:30 PM 發表 查看引用來源

可能佢係我鍾意果種type啩....:smile_13:
係呀?
可以講下你係乜TYPE既女仔~唔該~

引用:
原帖由 amandaywc 於 2012-12-10 09:34 PM 發表 查看引用來源

呢度大把師姐吸引你啦, 洗乜我姐...:smile_34:
無lo....:smile_45: :smile_45: 個個都係咁講..結果係 0:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆