上一頁下一頁
發新話題

dada新故事(上咗大隻型男屋企大戰 & 後話 update#411 & 412 27-1-2013)

收藏  |  訂閱
433  103.5k

引用:
原帖由 amandaywc 於 2012-12-22 12:52 AM 發表 查看引用來源
如果有d人好似你咁識唸就好喇,乜都話假...:smile_22:

幻想係美好的~

引用:
原帖由 一名大食男 於 2012-12-22 01:56 AM 發表 查看引用來源幻想係美好的~
足以令人引人入性

引用:
原帖由 amandaywc 於 2012-12-22 10:53 PM 發表 查看引用來源
足以令人引人入性

可以單手打字~

引用:
原帖由 一名大食男 於 2012-12-22 11:00 PM 發表 查看引用來源可以單手打字~
咁如果用手機呢?咪吾洗打字?

引用:
原帖由 amandaywc 於 2012-12-23 12:56 AM 發表 查看引用來源
咁如果用手機呢?咪吾洗打字?

打完j先打字~

色誘大隻型男 - 厠所口交篇 (part 2)

我地kiss咗一陣, 阿K就坐咗係坐厠上, 示意我坐上去, 於是我就坐咗係佢大脾上.  阿K除咗佢件波衫, 我睇住佢一身既肌肉真係睇到呆晒, 之前我都睇過阿俊, 但阿俊同阿K係兩種吾同ge style, 阿俊大隻得嚟係有少少肥, 而阿K可能平時有操練, 所以佢吾只有六舊腹肌, 仲有兩舊胸肌, 我對手亦情不自禁咁係阿K既胸肌同腹肌不斷徘徊, 而阿K亦合埋雙眼慢慢享受

阿K : 妳摸得我好舒服呀, 輪到我喇

阿K挺一挺身, 雙手好大力咁揸我波波, 佢示意我舉高雙手, 之後就除咗我件波衫, 跟住雙手就去到我身後, 解咗我bra扣, 除埋我個bra, 而家既我, 一對波波就坦蕩蕩呈現係阿K面前

阿K : 好大好靚呀~~~

我面都紅晒吾敢望阿K, 阿K呢個時候雙手抱住我條腰, 塊面就沉咗埋我對波度, 係咁啜我lin lin, 我俾佢啜到人都軟晒, 抱住佢個頭吾俾佢離開, 佢既舌功真係好犀利, 又啜又lam, 啜完左又啜右, 當時既我好想叫出嚟, 但又驚出面有人聽到, 所以真係忍得好辛苦.

阿K雙手亦都好吾得閒, 佢摸緊我條腰既手慢慢向下摸落去, 仲伸埋入我波褲裡面, 好大力咁揸我PAT PAT, 佢每揸一下, 都會拉前一下, 令到我下面同佢下面都會有個磨擦, 我feel到佢又大又硬既捧捧係咁頂住我妹妹.

阿K : 嘩, 妳皮膚好滑呀

呢個時候我已經好享受佢既上下夾攻, 而阿K就將佢雙手攞咗出嚟, 再係我前面伸咗入去, 佢隔住我底底係咁捽我妹妹, 我已經feel到d水係咁流, 阿K索性將隻手伸埋入我底底裡面, 直接用手指捽我陰核, 我已經忍吾住, 好細聲咁呻吟, 阿K捽完, 又會用手指插我妹妹, 我舒服到挨晒落佢到, 佢突然好大力咁了我, 可能太耐無俾男人搞過妹妹, 所以我好快就嚟咗第一次

我伏咗係阿K身上喘氣, 阿K就攞番隻手出嚟

阿K : 嘩, DADA妳好多水呀, 我成隻手濕晒喇, 舒服嗎?

DADA : 嗯, 好耐都無試過咁正喇

阿K : 妳好耐都無同男人做愛? 吾係啩, 我仲以為妳會有好多男朋友

DADA : 自從同男友分咗手, 我就無同男人做過喇

阿K : 我用手指都搞到妳咁HIGH, 如果我用我條JJ插妳, 包妳仲爽, 想吾想試下?

DADA : 而家? 呢度?

阿K : 係呀, 妳FEEL吾FEEL到我條JJ而家好硬, 好想要呀

雖然DADA都好想要, 但講到真係要做愛, DADA一定要男人帶套先會同佢做, 呢D嘢一定要小心, 何況阿K有老婆的, 所以我吾想有咩意外發生, 所以我拒絕了阿K

阿K : 吓, 點解呀? 妳吾想咩?

DADA : 我想同你做, 但一定要帶套, 你而家無, 所以....

阿K : 但妳搞到我扯晒, 我咁樣行出去, 實俾人笑喎

DADA : 咁最多我用其他方法幫你啦.........

支持dada~

DADA 寫得好好呀 !! 支持一下:smile_o12:

多謝多謝:smile_40:

大大力頂妳一野先....

平安夜寫咁大PART

支持:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆