上一頁下一頁
發新話題

dada新故事(上咗大隻型男屋企大戰 & 後話 update#411 & 412 27-1-2013)

收藏  |  訂閱
433  103.3k

多謝:smile_40:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2012-12-13 09:44 AM 發表 查看引用來源
呢個係假象:smile_40:

:smile_47: 真係好大~~睇到我流哂口水:smile_47:

引用:
原帖由 winghong1030 於 14-12-2012 12:47 AM 發表 查看引用來源:smile_47: 真係好大~~睇到我流哂口水:smile_47:
邊係呢

引用:
原帖由 Cmiu 於 2012-12-14 01:15 AM 發表 查看引用來源
邊係呢

:smile_47: 你男朋友~一定好鍾意大大力咁渣 :smile_47:

支持..等睇下集

引用:
原帖由 winghong1030 於 14-12-2012 01:31 AM 發表 查看引用來源:smile_47: 你男朋友~一定好鍾意大大力咁渣 :smile_47:
佢又好少架喎:smile_40:可能怕整痛我
反而我就鐘意比人大大力咁渣:smile_47:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2012-12-14 01:43 AM 發表 查看引用來源
佢又好少架喎:smile_40:可能怕整痛我
反而我就鐘意比人大大力咁渣:smile_47:

:smile_47:  大大力渣係唔係舒服好多 :smile_47:

色誘大隻型男 - 貼身教波篇

打咗一陣, 另外果三個人到咗, 但入吾到嚟, 要我朋友去接佢, 於是我朋友就叫阿K同我打住先, 佢就落去接佢地.  我朋友走咗之後, 就得番我地兩個, 打咗一陣, 阿K就話我d姿勢吾係好啱, 要過嚟教我, 我知呢個時候佢要出手了,

佢走埋我身後, 叫我舉高對手, 幻想有個羽毛球趺落嚟, 於是我就舉高手, 呢個時候, 佢就係後面攬住我條腰, 要我個身挺直, 佢用個身貼住我後面, 我feel到佢波褲入面既捧捧已經開始變大, 係咁頂住我pat pat, 而雙手就係咁摸我條腰, 有幾次我feel到佢隻手掃到我波邊.

正當我吾知應該點做既時候, 阿K係我耳邊問我

K : 好大好SEXY呀, 妳對波有無33C?

DADA : 你點知ga?

K : 估下囉, 我都估吾到咁準

呢個時候佢雙手係後面移咗上去, 好溫柔咁揸我對波, 而且又係我耳邊吹氣, 我身已經軟晒, 挨晒落佢度

K : 好軟綿綿呀, 我係咪揸得妳好舒服呢?

我已經吾識笞佢, 只係合埋雙眼好好享受. 過咗一陣, 我覺得應該要停, 因為我朋友好快就返, 吾可以俾佢見到, 於是我捉住阿K對手, 示意佢要停, 阿K都明白, 所以我地就"暫時"停止呢幾分鐘咁荒唐既行為, 繼續打波

打打下波,變渣波,ha,仲有沒下文

佢都好專業喎!一估就33c:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆