上一頁下一頁
發新話題

同OL老婆激戰連場(28/1最新文字UPDATE 上身相,請留意#1)

收藏  |  訂閱
220  138.6k

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 03:00 PM 發表 查看引用來源
肌肉:smile_47::smile_47:
我都成日去沙灘睇波同猛男肌肉:smile_30:
師兄分享下肌肉比小師妹睇:smile_13:
  哈~ 我雖然仔, 但都會去欣賞下D肌肉男
陽光型, 男人味, 似張耀扮果隻   好鬼正架~
不過冬天, 無晒D短群肥妹:'):')  omg

一陣啦, 出去買送煮飯:smile_35:   一個鐘後回來:smile_15:

阿嫂好得呀

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 03:02 PM 發表 查看引用來源

哈~ 我雖然仔, 但都會去欣賞下D肌肉男
陽光型, 男人味, 似張耀扮果隻   好鬼正架~
不過冬天, 無晒D短群肥妹:'):')  omg

一陣啦, 出去買送煮飯:smile_35:   一個鐘後回來:smile_15:
係呀!黑實大隻男:smile_47:正到不得了
咁我等師兄分享肌肉相:smile_47:

繼續寫:smile_34:

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 03:06 PM 發表 查看引用來源
係呀!黑實大隻男:smile_47:正到不得了
咁我等師兄分享肌肉相:smile_47:
我都中意睇大隻仔
不過我唔中意菊花

香港係多型男靚仔, 不過無乜MAN既仔:smile_19:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 04:40 PM 發表 查看引用來源

我都中意睇大隻仔
不過我唔中意菊花

香港係多型男靚仔, 不過無乜MAN既仔:smile_19:
咁請問師兄,邊度多大隻仔睇

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 05:27 PM 發表 查看引用來源

咁請問師兄,邊度多大隻仔睇
   赤柱多D架
我通常去清水灣, 無乜大隻佬
通常係排骨/肥豬

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 05:38 PM 發表 查看引用來源

赤柱多D架
我通常去清水灣, 無乜大隻佬
通常係排骨/肥豬
我都係去清水灣多...好多排骨

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 05:27 PM 發表 查看引用來源咁請問師兄,邊度多大隻仔睇
赤柱同淺水灣:smile_o12:

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 05:46 PM 發表 查看引用來源

我都係去清水灣多...好多排骨
:smile_24:  仲有一堆肥豬

反而D救生員, 好鬼MAN

黑實又大隻 我都要努力D先得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆