上一頁下一頁
發新話題

同OL老婆激戰連場(28/1最新文字UPDATE 上身相,請留意#1)

收藏  |  訂閱
220  138.6k

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 02:28 PM 發表 查看引用來源
Haha
我有大胸大籮
但我得直線無曲線無S型:smile_30::smile_30:
:smile_03:  通常, 男睇女, 同女自己睇自己 ,都係唔同

我上年識左一個:smile_55: , 佢成日話自己身材唔好
但我又覺得佢好得, 雖然成身肉又肥, 但肥得均暈

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 02:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_03:  通常, 男睇女, 同女自己睇自己 ,都係唔同

我上年識左一個:smile_55: , 佢成日話自己身材唔好
但我又覺得佢好得, 雖然成身肉又肥, 但肥得均暈
咁又係,無女仔會話自己身材好架haha
我個ex都是鐘意我肥...

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 02:34 PM 發表 查看引用來源

咁又係,無女仔會話自己身材好架haha
我個ex都是鐘意我肥...

haha,   特別肥既女仔
覺得自己唔夠人瘦,咪唔夠人靚
我自己睇, 瘦既, 真係吸引唔到我望

而家好多人中意肥妹

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 02:36 PM 發表 查看引用來源

haha,   特別肥既女仔
覺得自己唔夠人瘦,咪唔夠人靚
我自己睇, 瘦既, 真係吸引唔到我望

而家好多人中意肥妹
Haha
我唔瘦,但我唔覺得自己會差過瘦既女仔喎
乜真係咁多人鐘意肥妹咩??
我既market喎

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 02:41 PM 發表 查看引用來源

Haha
我唔瘦,但我唔覺得自己會差過瘦既女仔喎
乜真係咁多人鐘意肥妹咩??
我既market喎

GOOD! 做人應該有自信:smile_04:
肥妹而家好多人中意架, 我開過POST~
好多人都唔介意女仔肥, 不過人人肥既定義唔同:smile_04:
有D BABY FAT己經係極限~

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 02:45 PM 發表 查看引用來源

GOOD! 做人應該有自信:smile_04:
肥妹而家好多人中意架, 我開過POST~
好多人都唔介意女仔肥, 不過人人肥既定義唔同:smile_04:
有D BABY FAT己經係極限~
係架,有人會覺得我只係豐滿圓潤,唔係肥
但有人就會覺得係肥妹
其實好個人既,我覺得肥得黎有shape同confident咪得

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 02:49 PM 發表 查看引用來源

係架,有人會覺得我只係豐滿圓潤,唔係肥
但有人就會覺得係肥妹
其實好個人既,我覺得肥得黎有shape同confident咪得

:smile_04:  好似我咁囉, 有人覺得我OK 有人覺得我好瘦~
但只要 搵到個識欣賞自己既人   咁就OK~~

肥得黎有線條:smile_55:   真係會即時扯旗, 番屋企打飛機架

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 02:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_04:  好似我咁囉, 有人覺得我OK 有人覺得我好瘦~
但只要 搵到個識欣賞自己既人   咁就OK~~

肥得黎有線條:smile_55:   真係會即時扯旗, 番屋企打飛機架
上年有個朋友介紹我去識個男仔
成班人去沙灘玩啦
我個朋友話個男仔好like肥妹仔,話同我打完招呼就連果度都抬頭想同我打招呼haha
之後仲話佢去左toilet diy

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-20 02:56 PM 發表 查看引用來源

上年有個朋友介紹我去識個男仔
成班人去沙灘玩啦
我個朋友話個男仔好like我,話同我打完招呼就連果度都抬頭想同我打招呼haha
之後仲話佢去左toilet diy

:smile_04:  沙灘簡直溝女性地~
我呢D無樣既毒男, 通常去SHOW下肌肉~

沙灘好鬼多巨乳肥妹架 !
我次次去親要冷靜, 我好易起機:smile_29:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-20 02:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_04:  沙灘簡直溝女性地~
我呢D無樣既毒男, 通常去SHOW下肌肉~

沙灘好鬼多巨乳肥妹架 !
我次次去親要冷靜, 我好易起機:smile_29:
肌肉:smile_47::smile_47:
我都成日去沙灘睇波同猛男肌肉:smile_30:
師兄分享下肌肉比小師妹睇:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆