上一頁下一頁
發新話題

同OL老婆激戰連場(28/1最新文字UPDATE 上身相,請留意#1)

收藏  |  訂閱
220  138.6k

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-17 11:18 PM 發表 查看引用來源

#72:smile_53:豬丙
sorry,睇到了

引用:
原帖由 33083391 於 2013-1-17 11:21 PM 發表 查看引用來源
sorry,睇到了
仲唔快d唔該姐姐

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-17 11:25 PM 發表 查看引用來源仲唔快d唔該姐姐
真係多謝哂喎!

:smile_04:   師兄打得唔錯

引用:
原帖由 我是平凡人 於 2013-1-17 11:25 PM 發表 查看引用來源

仲唔快d唔該姐姐
係,唔該晒

好大對波... 羅蓋.

影多d相啦Ching

我好想睇人妻波波相!
謝謝!

老婆失控咁好大聲叫左差唔多30秒,應該係黎果野
"呀..................呀..............好舒服呀..........呀.........."
我FEEL到佢個西啜住我碌野,同時又好多水,唔識形容
當佢開始冷靜落黎既時候,我就慢慢扶佢起身
"老婆,肯定好多人知你俾我扑緊喇"
"HEHE.....咁人地舒服嘛..."講完我地車左陣
"我未得喎,到我喇"我放佢落疏化,半企半蹲咁響前面入,其實我都差唔多,所以揀個自己企得舒服既姿勢插返入去
"呀.......黎啦老公,插我啦.....我要你射晒入去呀"
老婆好姣咁講,搞到我唔大力屌爆佢個姣西都唔得
我兩隻手"LONG"起佢對吊住絲襪同底褲既腳,大力插入去
"呀.......老婆你好姣呀.....我一定要屌死你.."
"老公呀....我日日都要俾你屌,屌死我個姣西啦....呀..."
聽佢咁講,我真係頂唔順喇,加快速度狂抽插
"唔得喇....唔得喇...我黎喇老婆....呀....."
"老公呀....射晒入去啦......呀....."
我FEEL到射左好多,射完碌野都仲響入面隊,好爽....
"好正呀老公....."
我拎返碌野出黎,睇見有D精響老婆個西度流返出黎
"唔得喇,我去沖個涼先"老婆講完咀左我兩啖就去左沖涼

平時我地鍾意一齊沖,不過呢輪天氣凍就分開,佢沖完就到我
當我沖完出黎,老婆既裝束嚇左我一跳......

待續...

會換咩衫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆