上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
146  22.7k

引用:
原帖由 KETMAN456 於 2013-2-8 12:27 PM 發表 查看引用來源
我都好鐘意比女含, 試過有一次玩埋我c 眼, 真係好舒服, 唔知你有無試過玩男仔c眼呢?
點玩先, 用脷既話未試過, 如果個男人肆肆正正我ok既, 但有d太核凸太污糟既話仲未接受到:smile_o04:

引用:
原帖由 shishi88 於 2013-2-8 03:15 PM 發表 查看引用來源

點玩先, 用脷既話未試過, 如果個男人肆肆正正我ok既, 但有d太核凸太污糟既話仲未接受到:smile_o04:
大掃除, 掃咗佢囉:smile_30:

引用:
原帖由 怪物船長 於 2013-2-8 12:38 PM 發表 查看引用來源
如果手口加埋都捉唔哂ge腸,點玩好?

我試過果d長腸通常都唔夠硬, 我都係鍾意正常size又夠硬既多d,
長既可以打側個頭用咀唇左右掃, 同時條脷都要keep住奶, 奶到攰就啜實個頭再2隻手chok

引用:
原帖由 shishi88 於 2013-2-8 03:21 PM 發表 查看引用來源

我試過果d長腸通常都唔夠硬, 我都係鍾意正常size又夠硬既多d,
長既可以打側個頭用咀唇左右掃, 同時條脷都要keep住奶, 奶到攰就啜實個頭再2隻手chok
好怕被人chok:smile_27:

引用:
原帖由 shishi88 於 2013-2-8 03:21 PM 發表 查看引用來源

再講就黎走火啦:smile_27:

引用:

我個腦突然好多幻想:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 kaho518 於 2013-2-8 12:53 PM 發表 查看引用來源
C姐最勁試過食咩size既腸呢?

我唔係太在意size, 因為唔係要大先好食, 最緊要夠硬同夠持久, 一陣間就爆果d好快玩完

引用:
原帖由 shishi88 於 2013-2-8 03:26 PM 發表 查看引用來源

我唔係太在意size, 因為唔係要大先好食, 最緊要夠硬同夠持久, 一陣間就爆果d好快玩完
omg
我要苦練一下:smile_13:

引用:
原帖由 shishi88 於 2013-2-8 03:26 PM 發表 查看引用來源

吸精大法

回覆 1# 的帖子

阿叔經驗係豐富d, 不過我都可以好似食左偉哥既佢咁勁架, 樓主要唔要試下:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆