49 12345
上一頁下一頁
發新話題

小弟同老婆黑色透視裝加絲襪第3回

收藏  |  訂閱
48  19.2k

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-23 10:21 AM 發表 查看引用來源

個情況好似我爸媽,佢地都係咁xd

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-23 10:21 發表 查看引用來源

樓主咁愛老婆,
真係要比 1,000個 credit 比 樓主.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-2-23 12:35 PM 發表 查看引用來源

樓主咁愛老婆,
真係要比 1,000個 credit 比 樓主.
Free 又洗比我   睇我多d po仲好啦
不過我po左d野咁耐  都好少人回  有點灰  得3頁  真人真事  無理由 得3頁 架  人地  百幾頁  嗚嗚…

any pics?

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-25 10:19 AM 發表 查看引用來源Free 又洗比我   睇我多d po仲好啦 不過我po左d野咁耐  都好少人回  有點灰  得3頁  真人真事  無理由 得3頁 架  人地  百幾頁  嗚嗚…
C兄唔駛灰喎,我支持你:smile_o12:
成篇文好正,睇到我硬晒
你老婆同你都好識玩
你老婆著情趣內衣一定好正,有冇相睇吓

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-25 10:19 AM 發表 查看引用來源

Free 又洗比我   睇我多d po仲好啦
不過我po左d野咁耐  都好少人回  有點灰  得3頁  真人真事  無理由 得3頁 架  人地  百幾頁  嗚嗚…

鐵兄您每件事一個post,分散晒,又唔將每個帖link,
無法。

不過,您係咁响個post放閃光旦,
我地就好認真回帖,唔係r吹水,引版都好少帖係咁囉。

引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2013-2-26 12:49 AM 發表 查看引用來源

鐵兄您每件事一個post,分散晒,又唔將每個帖link,
無法。

不過,您係咁响個post放閃光旦,
我地就好認真回帖,唔係r吹水,引版都好少帖係咁囉。
我一生人只po過2次  其實我都唔識點link  我知你地個個都用心回  我都有諗會po多d比你地睇  多謝大家有心人觀看

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobil ...

弓喜有個咁玩得既老婆

弓喜鐵兄有個咁玩得既老婆

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆