上一頁下一頁
發新話題

日日打針針打上癮> < Jemma上水喇哈哈

收藏  |  訂閱
259  44.3k

引用:
原帖由 Jemma 於 2013-2-7 10:29 PM 發表 查看引用來源
尷尬架!因為佢係男仔,好彩佢準備開門時我大叫,唔好啊!佢就係冰天雪地呆等我地囉!早知唔係廳玩,仲大安旨意除哂衫添>  
哈, 佢一路係出面凍住咁等, 妳地兩個就暖笠笠係入面
下次記得返房LA :smile_30:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-2-7 10:29 PM 發表 查看引用來源
同佢第一日拍拖去左長chau,佢都唔知係米特登既:smile_13:,同我行左去西堤
行到近海邊果陣就比佢攬住係度纏綿下啦,佢已經係度un我啦大膽到:smile_35:果陣都已經feel到佢兄弟size唔錯:smile_46:點知第2日見到就簡直... ...
第二日簡直係夢想成真嗎 ? haha, 多數長洲都會趁夜晚行去D 沙灘SWEET下, 貪佢夠黑

引用:
原帖由 fallin_M 於 7-2-2013 10:52 PM 發表 查看引用來源第二日簡直係夢想成真嗎 ? haha, 多數長洲都會趁夜晚行去D 沙灘SWEET下, 貪佢夠黑
咁又唔係bo~長chau都係去左一個朝頭早咋,2點幾就去左梅窩啦:smile_30:簡直離島一日遊

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-2-7 10:57 PM 發表 查看引用來源
咁又唔係bo~長chau都係去左一個朝頭早咋,2點幾就去左梅窩啦:smile_30:簡直離島一日遊

哈, 離島一日遊, 都唔錯呀~ 雖然係日光日白
咁最後各自歸家 ?

引用:
原帖由 fallin_M 於 7-2-2013 11:07 PM 發表 查看引用來源哈, 離島一日遊, 都唔錯呀~ 雖然係日光日白咁最後各自歸家 ?
係佢送我番屋企先之後佢自已再番
第2日就床上見啦

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-2-7 11:11 PM 發表 查看引用來源
係佢送我番屋企先之後佢自已再番
第2日就床上見啦

哈, 係唔係都估唔到咁快就床上見
定已經忍左好耐haha

Good Story:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 fallin_M 於 7-2-2013 11:20 PM 發表 查看引用來源哈, 係唔係都估唔到咁快就床上見定已經忍左好耐haha
其實我都唔想咁快發生關係:smile_39:因為我同佢係一個類似引板既地方識:smile_39:佢知道我之前d野既....所以我怕佢唔係想同我一齊,而係用追我呢個借口用得到我身體....
好采佢唔係ja:smile_40:佢真係愛我:smile_40:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-2-7 11:28 PM 發表 查看引用來源
其實我都唔想咁快發生關係:smile_39:因為我同佢係一個類似引板既地方識:smile_39:佢知道我之前d野既....所以我怕佢唔係想同我一齊,而係用追我呢個借口用得到我身體....
好采佢唔係ja:smile_40:佢真係愛我:smile_40:: ...
咁又係驚D 的, 始終都係網絡世界...
好在佢係認真, 好好珍惜 ~ 性生活愉快:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 fallin_M 於 7-2-2013 11:34 PM 發表 查看引用來源咁又係驚D 的, 始終都係網絡世界...好在佢係認真, 好好珍惜 ~ 性生活愉快:smile_40::smile_40:
唔單只性生活愉快架雖然佢大我10幾年,但我同佢之間又冇generation gap果下先正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆