上一頁下一頁
發新話題

小弟同老婆黑色透視裝加絲襪第3回

收藏  |  訂閱
48  19.2k

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-13 11:44 AM 發表 查看引用來源
Gab15兄
都想搬出黎架  不過老人家要一家人住都無偈架啵  如果搬左出黎  我老婆仲唔日日著情趣內衣通屋走咩  哈哈

但你大哥咁樣~要一齊住好難有私隱咁~想做都要就住就住會好辛苦~
你應該同你媽講下,最多搬出去之後多d返嚟食飯就ok啦~

Gab15兄
梗係引佢卜番自己隻豬西 唔通比佢卜我老婆咩  哈哈  佢老婆有時都起廳同我老婆同老母講佢早洩架  5分鐘就玩完  無引架   我老婆講番比我聽  我話  對住隻豬西我都想快射  真係可悲  有時大哥見大嫂番外家訓都偷偷約朋友一齊叫雞啦  最衰d衫個工人共洗既  屌  都唔知有無暗病架

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-13 11:56 AM 發表 查看引用來源
Gab15兄
梗係引佢卜番自己隻豬西 唔通比佢卜我老婆咩  哈哈  佢老婆有時都起廳同我老婆同老母講佢早洩架  5分鐘就玩完  無引架   我老婆講番比我聽  我話  對住隻豬西我都想快射  真係可悲  有時大哥見大嫂番外家訓 ...
WOW~咁都得~性事都講俾老母聽~
你大哥係咪肥佬呀?咁快射完既?
真係悲哀~

Gab15兄
我都有咁講過  老人家好古版架 係要一齊住都無偈  不過真係儲到錢既  為左儲多d錢忍下啦  唉

Gab15兄
我大哥好廋架  早唔早洩  個人者  哈哈 佢老婆成日講埋d 佢老公又無技術 又唔掂 又快射  好曬鳩佢   問我老婆我得唔得  我老婆費事講  講一般咋  哈哈  一陣大嫂禽我咪死  哈哈

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-13 12:02 PM 發表 查看引用來源
Gab15兄
我都有咁講過  老人家好古版架 係要一齊住都無偈  不過真係儲到錢既  為左儲多d錢忍下啦  唉

咁你努力啦~忍多幾年就好快現實到你地想搬出去住呀!

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-13 12:06 PM 發表 查看引用來源
Gab15兄
我大哥好廋架  早唔早洩  個人者  哈哈 佢老婆成日講埋d 佢老公又無技術 又唔掂 又快射  好曬鳩佢   問我老婆我得唔得  我老婆費事講  講一般咋  哈哈  一陣大嫂禽我咪死  哈哈

http://i1.hk/d/imag ...
哦~你大嫂真係.....係我都唔想掂個豬西~
係home要小心呀~

我都想po下老婆d無樣靚照你地睇  但老婆話唔好po上去  我都要尊重佢既  所以無得睇 sorry 大家

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-13 11:44 發表 查看引用來源
Gab15兄
都想搬出黎架  不過老人家要一家人住都無偈架啵  如果搬左出黎  我老婆仲唔日日著情趣內衣通屋走咩  哈哈

屋細又容易有爭執wo,
如果住村屋會好d.

Free兄
無偈啦 寄人籬下 咩都要忍下  為左儲到錢  比人罵都要忍下  唔緊要啦  一陣我外母走  我又可以下午等囝囡睡  我又可以卜野啦  忍左兩日  址到莖都痛埋  琴晚老婆又用大臀掃我jj  我揸佢波又唔比  又驚外母見到  焗忍(一陣妳就知死)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆