上一頁下一頁
發新話題

最近某些事

收藏  |  訂閱
95  15.0k

最近某些事

hal0
小女第一次出文,寫得唔好,千期唔好插我呀 ;( 會唔開心架 :smile_40:
先介紹下自己先啦,今年岩岩好2字頭
講下身材啦,我有162cm,(都幾高下 ;p) 但上圍就冇睇頭,得A級咋 ;( 不過我系偏瘦果一類
有一日,佢好早黎到我屋企,自己偷偷地開佐我房門,攬住我一齊訓,
我真系俾佢嚇親,冇啦啦有人系後面攬住我
自己一直都有裸睡嘅習慣,
訓訓下,佢開始手多多了,
輕輕地由我條頸到掃落我波波到,俾到搞到好痕也 ;(
我系佢耳邊細細聲咁講:老公,唔好啦,好辛苦也,比我訓覺啦.
一講,佢更加熱情,系咁搓我波波,又meet我乳頭
我真系俾佢整到開始成個人熱熱地.
我忍唔住同佢wet kiss,一路kiss,佢一路玩,玩玩下,越錫越落
開始錫我波波:smile_40:
佢對手好唔得閑,由我腳底開始掃到上妹妹到,越黎越濕啦 ;(
忍唔住啦,叫佢錫大力d,我好舒服呀,另一邊即刻除佐佢條褲,
但冇除到佢孖煙通   隔著孖煙通摸佢細佬
佢系我耳邊細細聲講:老婆,我好辛苦呀,幫下我啦 ;-*
我見佢咁,就拎佐佢細佬出黎,
先系佢龜頭到打圈,老公開始按捺唔住,捉住我嘅頭,要我幫佢含
我梗系聽老公話啦,第一下就玩深喉,老公俾我整到(口益)佐出黎,老婆,我好舒服呀,我地調轉呀.
我梗系知嘅衰佬想玩 69 啦,我好主動咁打開大髀,調轉嘅身,俾個鮑魚俾老公歎下
越飲越多水也,妹妹開始頂唔順啦,俾老公整到噴曬水
我系咁(口益)老公,快d屌我啦,我需要你呀,
老公聽到,即刻起身先玩狗仔先,
老公豬好衰架,系咁系人地門口磨,都唔肯插入去嘅,
我:老公,快d插入去啦,好痕也 ;( 幫下人啦,
老公:你咁淫架,等我黎幫下你啦,
趁我一個唔注意,一野插到底,真系好舒服
老公豬條野好大好長,好滿足也,
下下都到頂
老公,大大力屌我啦,我愛你呀,BBCHU
我地玩佐好多花式,我仲做佐女騎手呀,
果日真系好滿足,老公d精全部射曬入去,
跟住同老公出街街,老公仲唔俾我著底底出街 ;(
d水水系咁滴,shy shy 死人 ;(

支持先!

支持下先 ^^
第一次寫, 算唔錯架啦, 加油呀!!

回覆 2# 的帖子

多謝你也

回覆 3# 的帖子

小妹文筆唔算太好也 ;(
遲d會同大家分享多d性事架啦
越打下面越濕tim

算係咁架啦
你似乎好多EXP 可以分享咁款BOR..
引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-15 01:37 PM 發表 查看引用來源
小妹文筆唔算太好也 ;(
遲d會同大家分享多d性事架啦
越打下面越濕tim

引用:
原帖由 Garto 於 2013-2-15 13:39 發表 查看引用來源
算係咁架啦
你似乎好多EXP 可以分享咁款BOR..

邊系呢 ;$

唔駛咁謙BOR
而家人少少
講多D經驗黎聽下啦
:smile_o01:
引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-15 01:40 PM 發表 查看引用來源

邊系呢 ;$

haha,好少經驗咋,吥過要成日自己diy ;(
引用:
原帖由 Garto 於 2013-2-15 13:42 發表 查看引用來源
唔駛咁謙BOR
而家人少少
講多D經驗黎聽下啦
:smile_o01:

引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-15 01:30 PM 發表 查看引用來源
hal0
小女第一次出文,寫得唔好,千期唔好插我呀 ;( 會唔開心架 :smile_40:
先介紹下自己先啦,今年岩岩好2字頭
講下身材啦,我有162cm,(都幾高下 ;p) 但上圍就冇睇頭,得A級咋 ;( 不過我系偏瘦果一類
__________ ...
Support and 推薦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆