上一頁下一頁
發新話題

平安夜和一個有婦之夫的一夜情 (更新在P#3 - 新年對男友的補贖)

收藏  |  訂閱
56  32.8k

Support from Australia. Treasure the memory. I am sure W will keep thinking back the experience with you.

新年對男友的補贖

首先,很感謝各位網友的回覆和意見,我想説的是,其實我男友對我好好的,所以點解我話我咁内疚。也不可以説他古板,可能只是我們少機會愛愛,所以他每次插不了多久就射了,冇乜機會提升性愛技術,唔似得W有機會經常和他老婆"練集",不過回想和W的那一晚我就覺得真係好激。

我很蠢的,不太會用PM,而且也冇用whatsup,沒回複的朋友對不起啊!:smile_13:

有人問有冇新年的一夜情,絕對冇!真係唔敢再有一夜情喇(仲要係俾人中出既,好彩冇事!:smile_42: ),不過有對男友的補贖。話說我父母因爲新年關係返左香港,咁我要返工所以得番我係加拿大兼看屋喇,咁咪叫左男友仔上星期六黎我屋企陪我。我就煮左晚餐呀,一路食一路睇下電視咁啦。睇下睇下男友仔(叫佢V啦)隻手就開次不安份啦周圍摸,上似和W發生了那件事就一直想對V作返些補贖,於事同V講:

我:如果你去沖乾淨涼先,出黎我俾個驚喜你
V:有乜咁神秘?
我:你出黎先算啦

咁樣V就急急腳去左我個浴室沖涼啦,我就去換左見衫,就咁著住個brabra同底底(新買一套既)跟住就咁著件shirt(冇扣紐)等佢出黎(佢話好鍾意我咁好sexy)。佢就咁攬條毛巾出黎,

我:乜你唔著衫㗎!
V:妳都唔見得有著
我:咁我去著返lor
V:妳就想喇

緊住就攬實我,一路kiss一路隻手揸我左邊個波波(唔好問我點解記得咁清楚係左邊),我就引左佢埋床,叫佢瞓係度,咁我就撩下佢個linlin喇  跟住拎開左佢條毛巾,見到小VV就已經硬晒,我把V壓在我下面,一路kiss佢一路摸小VV,順便周不時亦摸下佢蛋蛋,咁我一路kiss落去,最後,skip過左小VV但係走左去佢蛋蛋度lam,見佢好似好enjoy咁,終於,鼓起勇氣含下了他的龜頭。由於他剛剛沖左涼所以冇乜特必難聞的氣味,但係,恕小女子愚笨,由於冇口交的經驗(我已經係internet做左d research),淨係識含住,緊住,就用口套弄一下出出入入咁啦,(我諗冇整痛佢掛),點知。。。唔知係咪對於佢嚟講太過激既關係,做左一陣佢同我講,"我忍唔住喇!" 我都未嚟得切縮開佢已經開始射左d落我個口度,好彩跟住縮得夠快唔係實俾佢顏射都似!我就快快腳咁去左廁所吐返佢d精液出黎啦,佢就跟住我入去廁所,係我後面攬住我,我係塊鏡睇到(兼feel到)勁sweet!

V:Sorry呀,真係好舒服,唔小心射左落妳個口度
我:唔緊要呀
(話晒我第一次俾人口爆呀,不過我心諗上次我同W係第一次俾人打真軍兼中出 --> 我同V平時係有戴套既)

點知。。。佢錫落我個口度,我驚到即刻縮開 :smile_27:

我:唔好啦,唔乾淨呀
V:妳都唔怕點介我要怕呢?

係呢個時候,我和W那次的罪惡感一下沖上來,不過我俾佢kiss左兩下都係推開佢,堅持要漱口先。。。緊住我地冇著返衫就咁係床度kiss下呀咁就攬住瞓著左。

咁就梗仲係有下文啦。

瞓到第二朝(星期日),俾佢搞醒左,佢錫我條頸開次,膊頭,胸(兼一面揸我波波啦),到錫我linlin時我就以經開始細細聲呻吟,咁佢再進攻我妹妹喇,已經俾佢搞到我好多水。不過,令各位網友失望既係,我地用既仍然係男上女下既體位,佢戴左套後就進入我喇,都係咁出出入入之類啦,不過唔同既係,佢今次插左好耐(冇計時!),本來係想叫佢試下用另一個姿勢既,不過係呢一刻。。。佢射左。不過由於佢係下下插到盡,所以其實我都好high。

事先講明,真係冇下次一夜情㗎喇,不過比起上次和W,就真係舒服d lor :smile_40:

算啦  培慾妳男朋友d性技術一定勁過w先生  妳早晚一次攪佢  無咁快射架  精要儲  攪得多  持久力就會耐 係愛佢既就花d心機同時間吧

引用:
原帖由 april-po 於 2013-2-13 12:37 PM 發表 查看引用來源
首先,很感謝各位網友的回覆和意見,我想説的是,其實我男友對我好好的,所以點解我話我咁内疚。也不可以説他古板,可能只是我們少機會愛愛,所以他每次插不了多久就射了,冇乜機會提升性愛技術, ...
好好

good update... keep us posted on any new thing that u try with your bf =]

引用:
原帖由 鐵縱橫 於 2013-2-13 10:06 PM 發表 查看引用來源
算啦  培慾妳男朋友d性技術一定勁過w先生  妳早晚一次攪佢  無咁快射架  精要儲  攪得多  持久力就會耐 係愛佢既就花d心機同時間吧

早晚一次攪大家都變人乾都似

引用:
原帖由 NotInHK 於 2013-2-13 11:04 PM 發表 查看引用來源
good update... keep us posted on any new thing that u try with your bf =]

I have some ideas - will post update here after we tried

引用:
原帖由 april-po 於 2013-2-14 07:59 AM 發表 查看引用來源

I have some ideas - will post update here after we tried
I want to go to some swinger/sex club in downtown, but most only allow couples, and Im a bit scare to go by myself on the days that allow single guy :-[

引用:
原帖由 april-po 於 2013-2-9 04:26 AM 發表 查看引用來源

我都係咁諗,我諗住對番佢好d,下次曳曳時試下俾佢一開始就狗仔(我地未試過),不過我怕佢真係會一黎就"爽爆":smile_42: 我亦諗住下次試下幫佢含下面補番數(佢成日都想我幫佢含):smile_27:
點解唔幫男伴含? 可以令佢high d , 佢又有徵服你的感覺...feel good ga...try try la

引用:
原帖由 wordstopinky 於 2013-2-14 03:54 PM 發表 查看引用來源

點解唔幫男伴含? 可以令佢high d , 佢又有徵服你的感覺...feel good ga...try try la
oh! you tried already! Good Try...keep post ar~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆