上一頁下一頁
發新話題

回來的第一餐~UPDATE #218 前傳 #61ROUND 2

收藏  |  訂閱
225  24.3k

#ROUND 2

沖完涼之後都要比他抖抖回回氣~
跟住我地係度睇下電視..其實我想睇無線..
但佢話唔好睇,跟住睇下時鐘D四仔
跟住我地又開始WARM UP...他又開始錫我了~
我真係好中意佢錫我...軟綿綿的感覺很舒服
佢錫完我個咀之後就開始慢慢向下移:smile_o05:
在我個乳房親吻一番之後,他向我的小妹妹進發了

我個刻的心情既緊張又興奮..因為好耐冇比人錫過小妹妹了:smile_40:  他首先親吻我的大脾內側,令我癢癢的..
跟住他開始用舌尖LAM我個陰核...嘩,個下,,真係HIGH爆
我只知HIGH到隻腳係咁抖震....跟住他繼續努力的去錫我個小妹妹..
其實我都唔知佢點樣錫..只知個刻我真係好舒服..既舒服但又係咁縮.想夾埋隻腳....舒服到想大聱呻吟..但又要忍住...:smile_13:
他用舌尖按摩我的陰核之餘,仲要用埋手指去進入小妹妹的洞洞..
起初他都只係在出口徘徊著,,但隨著我的需求,自己都不自覺咁扭住自己條腰去配合他手指的動作去方便他的手指進入多D...
終於他的手指都入哂...小妹妹都已經濕哂..他說他的面都濕哂:smile_13:

跟住他都戴套嘗試進入..我地用左男上女下的體位
抽插左一陣之後, 他說他的小弟弟還是很敏感,所以還是要速戰速決~其實我還想試我心愛的狗仔式..唯有寄望下一次啦~~HEHEE
就係咁只係用左一個體位就完成左了...
不過就算冇出動他的小弟弟我都OK..因為佢服侍我個PART已經滿足左~~HEHEE~~~
換好哂衫臨走前幫他按按膊頭..因為他說最近整親...
跟住再攬下佢,錫下..感覺都幾SWEET..

出去攞車時.他走去左邊車門位,我好自然的打算走去右邊車門位
跟住他問我:你唔係諗住走去右邊司機位呀嘛...
哈哈~~我覺得自己超白痴的, 係WO~~原來佢係想開門比我上車
打完REPORT啦~多謝閱讀

寫得好,支持下先
引用:
原帖由 tingyeee 於 2013-2-27 12:54 AM 發表 查看引用來源
#ROUND 2

沖完涼之後都要比他抖抖回回氣~
跟住我地係度睇下電視..其實我想睇無線..
但佢話唔好睇,跟住睇下時鐘D四仔
跟住我地又開始WARM UP...他又開始錫我了~
我真係好中意佢錫我...軟綿綿的感覺很舒服
佢錫 ...

哈哈,幾有風度喎

有新野睇, 支持下先!
樓主都寫得幾細膩
加油!!

我漏左樣無講,他過後話番我知他隻手指戴住個套,他說怕指甲刮損我的小妹妹,咁好的SL 邊度搵,哈哈

quote]原帖由 (小雞蛋) 於 2013-2-27 01:02 AM 發表 查看引用來源
哈哈,幾有風度喎

[/quote]

多謝支持^^
引用:
原帖由 Garto 於 2013-2-27 01:02 AM 發表 查看引用來源
有新野睇, 支持下先!
樓主都寫得幾細膩
加油!!

難得有新人咁比心機去寫
當然要支持啦

期待你快d再食, 再分享囉~
引用:
原帖由 tingyeee 於 2013-2-27 01:23 AM 發表 查看引用來源
多謝支持^^

引用:
原帖由 tingyeee 於 2013-2-27 01:08 AM 發表 查看引用來源
我漏左樣無講,他過後話番我知他隻手指戴住個套,他說怕指甲刮損我的小妹妹,咁好的SL 邊度搵,哈哈

quote]原帖由 (小雞蛋) 於 2013-2-27 01:02 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
哈哈 ...
要好好keep 呀

其實我同他真正埋牙計埋今次都係第三次咋,對上個次已經幾年前:p
平時出來多數都係食下飯,至多打下車輪
引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-2-27 01:27 AM 發表 查看引用來源

要好好keep 呀

我都希望添食完再出post :p
引用:
原帖由 Garto 於 2013-2-27 01:26 AM 發表 查看引用來源
難得有新人咁比心機去寫
當然要支持啦

期待你快d再食, 再分享囉~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆